Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WeGoFar A.S. CETARA SOCCER
Normal Tactiek Firevin
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrotta passt de bal met de wreef. Ayada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salkım is nu in balbezit. Salkım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Berri trapt de bal weg. Faroux kopt de bal weg. Ayada met een sublieme pass. Daar is Pirrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirrotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:1

7e minuut.
Ayada met een sublieme pass. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım onderschept slim de pass. Salkım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:2

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berri met een harde bal richting middenveld. Faroux kopt de bal weg. Salkım bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlessi is nu in balbezit. Ayada verovert de bal door een tackle van achteren. Pirrotta rent richting de bal. Pirrotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bencini passt de bal met de wreef. Ramazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım verovert de bal door een tackle van achteren. Salkım draait met de bal, schiet en ... Berri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:3

22e minuut.
Carglises onderschept slim de pass. Carglises probeert naar een medespeler te passen. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım verovert de bal door een tackle van achteren. Salkım haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrotta haalt uit met een fantastische trap. Berri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Carlessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım verovert de bal door een tackle van achteren. Ayada speelt de bal door. Klungelig pakt Pirrotta de bal. Pirrotta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Roos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bencini is nu in balbezit. Bencini geeft een hoge lob. Salkım springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada probeert naar een medespeler te passen. Salkım rent richting de bal. Salkım geeft een hoge lob. Berri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 76%, A.S. CETARA SOCCER 24%.
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:4

49e minuut.
Buttu rent richting de bal. Buttu geeft de bal voor. Faroux kopt de bal weg. Daar is Salkım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkım draait met de bal, schiet en ... Berri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ayada verovert de bal door een tackle van achteren. Ayada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calvosa de bal. Salkım is nu in balbezit. Salkım haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Di Paolo is nu in balbezit. Faroux verovert de bal door een tackle van achteren. Faroux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salkım de bal. Salkım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:5

56e minuut.
Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada passt de bal met de wreef. Salkım is nu in balbezit. Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Faroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Faroux passt de bal in één keer door. Ayada speelt de bal door. Salkım bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bencini passt de bal met de wreef. Ayada is nu in balbezit. Ayada passt de bal in één keer door. Salkım bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faroux met de inworp. Ayada is nu in balbezit. Ayada geeft de bal voor. Pirrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Faroux kopt de bal weg. Daar is Carlessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayada speelt de bal door. Pirrotta is nu in balbezit. Pirrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:7

80e minuut.
Anastasi is nu in balbezit. Lesień onderschept slim de pass. Lesień speelt de bal door. Salkım bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:8

82e minuut.
Faroux probeert naar een medespeler te passen. Pirrotta heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Carlessi zijn tegenspeler op de grond. Carlessi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ayada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pirrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayada is nu in balbezit. Pirrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pirrotta kopt de bal weg. Di Paolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkım verovert de bal door een tackle van achteren. Salkım haalt uit met een fantastische trap. Berri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 74%, A.S. CETARA SOCCER 26%.
WeGoFar - A.S. CETARA SOCCER 0:9