Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUOVO NAPOLI Le Aquile
433 Tactiek 2022P-A
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 55.2
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Noschese speelt de bal door. Daar is Ufkabakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ufkabakan schiet op doel. Ivancic probeert de bal aan de voet te houden. Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:1

5e minuut.
Atto passt de bal zonder na te denken. Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft de bal voor. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Noschese geeft de bal voor. Mattea kan de bal niet met de borst controleren. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:2

8e minuut.
Felletto passt de bal in één keer door. Amodeo rent richting de bal. Amodeo geeft de bal voor. Bulajić rent richting de bal. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ufkabakan heeft problemen om de bal te vangen. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo bokst de bal weg.

9e minuut.
Çimdik met de inworp. Cedolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedolini speelt de bal door. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ufkabakan kopt de bal weg. Noschese is nu in balbezit. Noschese met een sublieme pass. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:3

13e minuut.
Çimdik rent richting de bal. Çimdik passt de bal in één keer door. Ufkabakan kan de bal niet met de borst controleren. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivancic de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atto zal de hoekschop nemen. Bulajić krijgt zijn hoofd ertegen. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ufkabakan onderschept slim de pass. Ufkabakan passt de bal met de wreef. Bulajić rent richting de bal. Bulajić schiet op doel. Vincenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:4

24e minuut.
Atto is nu in balbezit. Atto geeft de bal voor. Felletto probeert de bal aan de voet te houden. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:5

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colocresi trapt de bal weg van het doel. Ivancic controleert de bal met de borst. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noschese geeft de bal voor. Mattea heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzo bokst de bal weg.

30e minuut.
Ufkabakan heeft problemen om de bal te vangen. Ufkabakan passt de bal in één keer door. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:6

31e minuut.
Noschese verovert de bal door een tackle van achteren. Noschese passt de bal in één keer door. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mattea de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivancic is nu in balbezit. Ivancic geeft een hoge lob. Atto kopt de bal weg. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Gambardella met de inworp. Atto met een sublieme pass. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:7

39e minuut.
Cedolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedolini passt de bal zonder na te denken. Ufkabakan rent richting de bal. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mattea onderschept slim de pass. Buganza met een sublieme pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik geeft een hoge lob. Ufkabakan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Atto verovert de bal door een tackle van achteren. Atto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić schiet op doel. Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:8

43e minuut.
Klungelig pakt Retus de bal. Ufkabakan verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Ivancic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Derbin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUOVO NAPOLI 77%, Le Aquile 23%.
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Buganza de bal. Noschese rent richting de bal. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Ufkabakan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:9

50e minuut.
Szczepaniak geeft de bal voor. Derbin is nu in balbezit. Derbin passt de bal met de wreef. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Çimdik passt de bal zonder na te denken. Noschese bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese geeft een lange en hoge pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:10

56e minuut.
Noschese is nu in balbezit. Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Derbin controleert de bal met de borst. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivancic de bal onder controle te krijgen. Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vincenzo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atto is nu in balbezit. Atto met een sublieme pass. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:11

58e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin met een sublieme pass. Noschese rent richting de bal. Çimdik geeft een hoge lob. Ufkabakan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Çimdik passt de bal zonder na te denken. Cedolini is nu in balbezit. Cedolini met een sublieme pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ufkabakan passt de bal zonder na te denken. Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal met de wreef. Ufkabakan heeft problemen om de bal te vangen. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Vincenzo bokst de bal weg.

66e minuut.
Cedolini met een sublieme pass. Noschese rent richting de bal. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:12

68e minuut.
Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua geeft de bal voor. Çimdik rent richting de bal. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Çimdik passt de bal zonder na te denken. Atto is nu in balbezit. Atto speelt de bal door. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ivancic onderschept slim de pass. Ivancic geeft een hoge lob. Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:13

73e minuut.
Noschese is nu in balbezit. Çimdik rent richting de bal. Çimdik passt de bal in één keer door. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Derbin passt de bal met de wreef. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:14

79e minuut.
Atto probeert naar een medespeler te passen. Noschese rent richting de bal. Noschese passt de bal zonder na te denken. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Amodeo geeft een lange en hoge pass. Felletto rent richting de bal. Derbin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derbin krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Derbin draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert naar een medespeler te passen. Cedolini probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Amodeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amodeo speelt de bal door. Atto geeft een hoge lob. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:15

90e minuut.
Ufkabakan rent richting de bal. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese is nu in balbezit. Noschese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUOVO NAPOLI 71%, Le Aquile 29%.
NUOVO NAPOLI - Le Aquile 0:16