Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lanciano fc limana
Normal Tactiek victory
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Shaowen passt de bal met de wreef. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski passt de bal met de wreef. Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:1

4e minuut.
Boldici rent richting de bal. Boldici geeft een lange en hoge pass. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:2

5e minuut.
Grignoli geeft een lange en hoge pass. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul geeft een hoge lob. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wannapiromkul onderschept slim de pass. Wannapiromkul speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaowen is nu in balbezit. Shaowen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Donnini is nu in balbezit. Shaowen is nu in balbezit. Shaowen passt de bal in één keer door. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap. Cannale bokst de bal weg. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:3

12e minuut.
De Irigoyen heeft problemen om de bal te vangen. De Irigoyen met een sublieme pass. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić schiet op doel. Cannale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:4

14e minuut.
Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski geeft een hoge lob. Grignoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Cvijić de bal. Cvijić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Barzagli controleert de bal met de borst. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli geeft een hoge lob. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Franchini is nu in balbezit. Franchini geeft de bal voor. Cvijić rent richting de bal. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:5

17e minuut.
Cvijić onderschept slim de pass. Barzagli is nu in balbezit. Cvijić onderschept slim de pass. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli geeft de bal voor. Cannale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:6

19e minuut.
Grignoli kopt de bal weg. Wannapiromkul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milesi. Wannapiromkul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cvijić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul passt de bal in één keer door. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Cannale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:7

23e minuut.
Donnini rent richting de bal. Wannapiromkul onderschept slim de pass. Wannapiromkul speelt de bal door. Cvijić heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Shaowen rent richting de bal. Shaowen speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... De Mita probeert de bal aan de voet te houden. Cannale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:8

27e minuut.
Shaowen passt de bal in één keer door. Daar is Wannapiromkul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donnini is nu in balbezit. Wannapiromkul verovert de bal door een tackle van achteren. Wannapiromkul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:9

28e minuut.
Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul passt de bal in één keer door. Donnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić onderschept slim de pass. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Cannale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De Mita geeft een lange en hoge pass. Boldici rent richting de bal. Boldici geeft de bal voor. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:10

30e minuut.
Donnini geeft een lange en hoge pass. Grignoli kopt de bal weg. Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:11

32e minuut.
Milesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul passt de bal in één keer door. Cvijić heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić schiet op doel. Cannale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:12

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cannale trapt de bal weg. Shaowen probeert naar een medespeler te passen. Wannapiromkul heeft problemen om de bal te vangen. Wannapiromkul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grignoli onderschept slim de pass. Grignoli met een sublieme pass. Wannapiromkul is nu in balbezit. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De Irigoyen onderschept slim de pass. Franchini is nu in balbezit. De Irigoyen verovert de bal door een tackle van achteren. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Cannale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanciano fc 84%, limana 16%.
lanciano fc - limana 0:13

48e minuut.
Milesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen verovert de bal door een tackle van achteren. De Irigoyen passt de bal zonder na te denken. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De Irigoyen verovert de bal door een tackle van achteren. Shaowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaowen passt de bal in één keer door. Cvijić rent richting de bal. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:14

54e minuut.
Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul met een sublieme pass. Grignoli met een sublieme pass. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Boldici geeft de bal voor. Klungelig pakt Wannapiromkul de bal. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Cannale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:15

58e minuut.
Donnini is nu in balbezit. Donnini geeft een lange en hoge pass. Grignoli kopt de bal weg. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cvijić is nu in balbezit. Shaowen rent richting de bal. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. Cannale probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De Irigoyen onderschept slim de pass. De Irigoyen speelt de bal door. Shaowen is nu in balbezit. Shaowen draait met de bal, schiet en ... De Mita probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:16

67e minuut.
Cvijić verovert de bal door een tackle van achteren. Cvijić probeert naar een medespeler te passen. Barzagli heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić verovert de bal door een tackle van achteren. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Poeira geeft een hoge lob. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić passt de bal zonder na te denken. Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap. Cannale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wannapiromkul maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Donnini de bal. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Cannale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - limana 0:17

74e minuut.
Grignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaowen rent richting de bal. Shaowen speelt de bal door. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Milesi heeft problemen om de bal te vangen. Shaowen rent richting de bal. Shaowen geeft een lange en hoge pass. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barzagli heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shaowen de bal. Shaowen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaowen verovert de bal door een tackle van achteren. Shaowen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wannapiromkul de bal. Wannapiromkul schiet op doel. Cannale bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanciano fc 88%, limana 12%.
lanciano fc - limana 0:17