Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NewTeam F.C. alkmaar90
special Tactiek 433ext
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Piperno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirra met een sublieme pass. Naitana rent richting de bal. Naitana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piperno onderschept slim de pass. Piperno passt de bal met de wreef. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte draait met de bal, schiet en ... Boris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:1

17e minuut.
Fallucco is nu in balbezit. Casamatta verovert de bal door een tackle van achteren. Casamatta geeft een hoge lob. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando verovert de bal door een tackle van achteren. Zangrando geeft de bal voor. Caronte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piperno kopt de bal weg. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caronte de bal. Caronte schiet op doel. Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naitana kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caronte rent richting de bal. Caronte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:2

25e minuut.
Fallucco heeft problemen om de bal te vangen. Piperno rent richting de bal. Piperno passt de bal in één keer door. Caronte is nu in balbezit. Caronte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zangrando geeft een lange en hoge pass. Dentamaro heeft problemen om de bal te vangen. Pilloni rent richting de bal. Pilloni draait met de bal, schiet en ... Boris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zangrando onderschept slim de pass. Zangrando probeert naar een medespeler te passen. Piperno speelt de bal door. Caronte is nu in balbezit. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zangrando met de inworp. Pilloni is nu in balbezit. Pergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni verovert de bal door een tackle van achteren. Pilloni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Eusepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperno speelt de bal door. Mirra geeft een hoge lob. Pilloni heeft problemen om de bal te vangen. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Tardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperno passt de bal in één keer door. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naitana schiet op doel. Boris bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirra neemt de hoekschop. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen. Boris bokst de bal weg.

42e minuut.
Eusepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperno onderschept slim de pass. Piperno passt de bal met de wreef. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte draait met de bal, schiet en ... Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naitana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tidu komt het veld opgelopen. Jara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewTeam F.C. 84%, alkmaar90 16%.
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:2

48e minuut.
Agazzini rent richting de bal. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando passt de bal zonder na te denken. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara haalt uit met een fantastische trap. Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:3

49e minuut.
Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal met de wreef. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel. Boris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:4

52e minuut.
Daar is Taczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taczała geeft een hoge lob. Pilloni rent richting de bal. Pilloni haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal aan de voet te houden. Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara schiet op doel. Boris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:5

57e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Jara passt de bal met de wreef. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naitana schiet op doel. Boris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:6

59e minuut.
Tidu rent richting de bal. Tidu met een sublieme pass. Dentamaro rent richting de bal. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naitana is nu in balbezit. Naitana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Tardini de bal. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Pilloni is nu in balbezit. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tardini passt de bal in één keer door. Tidu controleert de bal met de borst. Tidu probeert naar een medespeler te passen. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naitana draait met de bal, schiet en ... Boris bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirra neemt de hoekschop. Jara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mirra schiet op doel. Boris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agazzini met een snelle inworp. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:7

75e minuut.
Zangrando geeft de bal voor. Naitana kopt de bal weg. Zangrando met een sublieme pass. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal in één keer door. Jara is nu in balbezit. Jara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zangrando geeft een hoge lob. Boris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Dentamaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara rent richting de bal. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:8

84e minuut.
Pilloni heeft problemen om de bal te vangen. Zangrando rent richting de bal. Zangrando passt de bal in één keer door. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Agazzini met een sublieme pass. Tidu rent richting de bal. Tidu passt de bal zonder na te denken. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naitana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Taczała onderschept slim de pass. Taczała geeft een lange en hoge pass. Jara kopt de bal weg. Pilloni rent richting de bal. Pilloni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Naitana rent richting de bal. Jara is nu in balbezit. Naitana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap. Boris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewTeam F.C. 85%, alkmaar90 15%.
NewTeam F.C. - alkmaar90 0:8