Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bitritto FC Piazzale
Normal Tactiek Daniele 442Ldx
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.5 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Pilutzu speelt de bal door. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani passt de bal met de wreef. Monaco rent richting de bal. Monaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depaoli rent richting de bal. Depaoli geeft de bal voor. Sbardella kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Depaoli met een snelle inworp. Bilić geeft de bal voor. Klungelig pakt Gandini de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Depaoli zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Monaco verovert de bal door een tackle van achteren. Monaco geeft een hoge lob. Zani is nu in balbezit. Zani schiet op doel. Scalzone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Piazzale 0:1

20e minuut.
Pilutzu verovert de bal door een tackle van achteren. Rolando rent richting de bal. Rolando met een sublieme pass. Bilić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Piazzale 0:2

28e minuut.
Depaoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paracini rent richting de bal. Pilutzu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilutzu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Monaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbardella probeert naar een medespeler te passen. Monaco is nu in balbezit. Monaco haalt uit met een fantastische trap. Zani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scalzone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Monaco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gandini de bal. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Piazzale 0:3

44e minuut.
Sbardella geeft een hoge lob. Bilić heeft problemen om de bal te vangen. Bilić speelt de bal door. Monaco rent richting de bal. Monaco haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitritto FC 85%, Piazzale 15%.
Bitritto FC - Piazzale 0:3

49e minuut.
Bilić met een sublieme pass. Sbardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbardella probeert naar een medespeler te passen. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scalzone trapt de bal weg. Guidarini heeft problemen om de bal te vangen. Sbardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbardella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zani rent richting de bal. Bilić is nu in balbezit. Bilić passt de bal zonder na te denken. Monaco is nu in balbezit. Monaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Scalzone probeert naar een medespeler te passen. Bilić rent richting de bal. Bilić passt de bal in één keer door. Monaco is nu in balbezit. Monaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Scalzone speelt de bal door. Pilutzu kopt de bal weg. Bilić speelt de bal door. Klungelig pakt Zani de bal. Zani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sbardella geeft de bal voor. Daar is Gandini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić geeft de bal voor. Klungelig pakt Zani de bal. Paal!

82e minuut.
Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić passt de bal met de wreef. Monaco rent richting de bal. Zani rent richting de bal. Zani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sbardella onderschept slim de pass. Sbardella geeft een hoge lob. Brandolini is nu in balbezit. Zani verovert de bal door een tackle van achteren. Zani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Piazzale 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitritto FC 90%, Piazzale 10%.
Bitritto FC - Piazzale 0:4