Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Büsti Grandi F.C. Elfi delle Dolomiti
442 Tactiek Edelf 541 NEW
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.2 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Zinzi trapt de bal weg. Camasta kopt de bal weg. Dekker met een sublieme pass. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə speelt de bal door. Dekker geeft een lange en hoge pass. Zinzi met een sublieme pass. Dekker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:1

6e minuut.
Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Brandovardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:2

7e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker rent richting de bal. Dekker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi probeert de bal aan de voet te houden. Dekker geeft een hoge lob. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Brandovardi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:3

12e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker heeft problemen om de bal te vangen. Dekker passt de bal zonder na te denken. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:4

14e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker passt de bal in één keer door. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi met een sublieme pass. Brandovardi heeft problemen om de bal te vangen. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:5

17e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Dekker met een sublieme pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:6

19e minuut.
Passatori kopt de bal weg. Bernich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə onderschept slim de pass. Rəsulzadə geeft de bal voor. Kobliha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:7

21e minuut.
Aliling onderschept slim de pass. Daar is Aliling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliling met een sublieme pass. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Aliling de bal. Mercanti geeft een hoge lob. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:8

23e minuut.
Seragnoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Capuano de bal. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski geeft een hoge lob. Aliling kan de bal niet met de borst controleren. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:9

27e minuut.
Musialik geeft een hoge lob. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker passt de bal zonder na te denken. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:10

29e minuut.
Inworp. Musialik met de inworp. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə geeft de bal voor. Kobliha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:11

31e minuut.
Passatori probeert naar een medespeler te passen. Mercanti is nu in balbezit. Aliling onderschept slim de pass. Aliling geeft de bal voor. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rəsulzadə speelt de bal door. Dekker probeert de bal met de borst te controleren. Dekker geeft een hoge lob. Kobliha springt en kopt de bal. Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:12

33e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. Passatori heeft problemen om de bal te vangen. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:13

34e minuut.
Bernich is nu in balbezit. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə speelt de bal door. Daar is Aliling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliling geeft de bal voor. Zinzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passatori rent richting de bal. Passatori geeft een lange en hoge pass. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu geeft de bal voor. Kobliha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə geeft de bal voor. Brandovardi kopt de bal weg. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Brandovardi met een harde bal richting middenveld. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zinzi trapt de bal weg van het doel. Rəsulzadə controleert de bal met de borst. Rəsulzadə geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Zinzi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zinzi probeert naar een medespeler te passen. Sperlecchi kopt de bal weg. Dekker probeert de bal met de borst te controleren. Dekker geeft een hoge lob. Kobliha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft de bal voor. Passatori controleert de bal met de borst. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dorigo rent richting de bal. Sperlecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sperlecchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:14

45e minuut.
Gaudio met een sublieme pass. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Kobliha heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Büsti Grandi F.C. 84%, Elfi delle Dolomiti 16%.
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:14

47e minuut.
Dekker geeft de bal voor. Daar is Brandovardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:15

47e minuut.
Capuano speelt de bal door. Klungelig pakt Camasta de bal. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rəsulzadə met een sublieme pass. Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Daar is Bernich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandovardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandovardi passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliling zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:16

58e minuut.
Kobliha heeft problemen om de bal te vangen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori geeft de bal voor. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə passt de bal zonder na te denken. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Sperlecchi geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal. Zinzi bokst de bal weg. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft een hoge lob. Klungelig pakt Passatori de bal. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:17

64e minuut.
Rəsulzadə geeft de bal voor. Boni probeert de bal aan de voet te houden. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:18

72e minuut.
Antonescu is nu in balbezit. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Dekker speelt de bal door. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kobliha kopt de bal weg. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker passt de bal met de wreef. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Camasta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Dekker met een sublieme pass. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Zinzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:19

76e minuut.
Kobliha verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə met een sublieme pass. Sperlecchi is nu in balbezit. Sperlecchi geeft een hoge lob. Kobliha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:20

77e minuut.
Capuano rent richting de bal. Capuano probeert naar een medespeler te passen. Kobliha is nu in balbezit. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aliling is nu in balbezit. Aliling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:21

78e minuut.
Capuano met een sublieme pass. Seragnoli heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Zinzi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Camasta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernich probeert naar een medespeler te passen. Rəsulzadə geeft een hoge lob. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Brandovardi de bal. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:22

82e minuut.
Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Sperlecchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:23

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernich probeert naar een medespeler te passen. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kobliha kopt de bal weg. Aliling probeert de bal aan de voet te houden. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Büsti Grandi F.C. 82%, Elfi delle Dolomiti 18%.
Büsti Grandi F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:23