Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bortolazzi09 BUFFRA TEAM
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Buřval kopt de bal weg. Daar is Georgijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugilo is nu in balbezit. Georgijević onderschept slim de pass. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:1

7e minuut.
Benzone trapt de bal weg van het doel. Matai geeft een lange en hoge pass. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Benzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:2

9e minuut.
Anzuinelli speelt de bal door. Matai probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Benzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:3

10e minuut.
Rickardsson is nu in balbezit. Gaburro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson onderschept slim de pass. Buřval rent richting de bal. Buřval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Benzone speelt de bal door. Daar is Gaburro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buřval probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Benzone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benzone probeert naar een medespeler te passen. Matai met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Storti kopt de bal weg. Anzuinelli heeft problemen om de bal te vangen. Ciuciła speelt de bal door. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Matai met een snelle inworp. Buřval speelt de bal door. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benzone trapt de bal weg van het doel. Matai kopt de bal weg. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:4

19e minuut.
Storti trapt de bal weg van het doel. Inworp. Matai met de inworp. Buřval geeft een hoge lob. Georgijević krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benzone met een harde bal richting middenveld. Matai kopt de bal weg. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Benzone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:5

25e minuut.
Benzone met een harde bal richting middenveld. Matai heeft problemen om de bal te vangen. Matai probeert naar een medespeler te passen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Matai geeft een lange en hoge pass. Georgijević kopt de bal weg. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Benzone probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson onderschept slim de pass. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:6

31e minuut.
Opala passt de bal met de wreef. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal in één keer door. Matai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Opala kopt de bal weg. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Maddi kopt de bal weg. Matai geeft een lange en hoge pass. Daar is Storti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Benzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. Benzone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:7

37e minuut.
Georgijević is nu in balbezit. Georgijević passt de bal zonder na te denken. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Storti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciuciła neemt de hoekschop. Georgijević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Matai heeft problemen om de bal te vangen. Matai geeft een lange en hoge pass. Rickardsson kopt de bal weg. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:8

42e minuut.
Wirikaman controleert de bal met de borst. Wirikaman geeft een lange en hoge pass. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Benzone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bortolazzi09 89%, BUFFRA TEAM 11%.
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:9

46e minuut.
Ciuciła met een sublieme pass. Daar is Matai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matai geeft een lange en hoge pass. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:10

48e minuut.
Rickardsson speelt de bal door. Daar is Bordogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:11

49e minuut.
Buřval probeert naar een medespeler te passen. Bordogni is nu in balbezit. Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Georgijević schiet op doel. Benzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:12

52e minuut.
Maddi probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Benzone bokst de bal weg. Daar is Gaburro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Rickardsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:13

54e minuut.
Gaburro passt de bal zonder na te denken. Storti probeert de bal aan de voet te houden. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Benzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:14

56e minuut.
Matai probeert naar een medespeler te passen. Buřval is nu in balbezit. Buřval passt de bal zonder na te denken. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:15

60e minuut.
Matai onderschept slim de pass. Matai met een sublieme pass. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft de bal voor. Rickardsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:16

61e minuut.
Anzuinelli heeft problemen om de bal te vangen. Opala speelt de bal door. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Bordogni probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciuciła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:17

63e minuut.
Matai is nu in balbezit. Matai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bordogni de bal. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Rugilo is nu in balbezit. Matai onderschept slim de pass. Matai geeft een lange en hoge pass. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Benzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:18

69e minuut.
Matai probeert naar een medespeler te passen. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal in één keer door. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Benzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:19

71e minuut.
Rugilo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matai met een snelle inworp. Buřval geeft een lange en hoge pass. Rickardsson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Opala is nu in balbezit. Opala geeft een hoge lob. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:20

75e minuut.
Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Matai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matai probeert naar een medespeler te passen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Opala geeft een lange en hoge pass. Storti is nu in balbezit. Rickardsson onderschept slim de pass. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:21

78e minuut.
Buřval met een sublieme pass. Klungelig pakt Matai de bal. Matai passt de bal zonder na te denken. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Matai onderschept slim de pass. Buřval rent richting de bal. Buřval probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:22

85e minuut.
Matai geeft een hoge lob. Georgijević kopt de bal weg. Rickardsson is nu in balbezit. Buřval rent richting de bal. Buřval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Storti heeft problemen om de bal te vangen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:23

89e minuut.
Majsner passt de bal in één keer door. Buřval is nu in balbezit. Buřval passt de bal met de wreef. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciuciła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bortolazzi09 84%, BUFFRA TEAM 16%.
Bortolazzi09 - BUFFRA TEAM 0:24