Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PaulPerrons Team FC playreal
442 Tactiek play 2.5 xxx
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Travolta geeft een hoge lob. Daar is Malesani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momchilov is nu in balbezit. Koloman rent richting de bal. Koloman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman passt de bal zonder na te denken. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kaclerowicz speelt de bal door. Koloman rent richting de bal. Koloman passt de bal zonder na te denken. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PaulPerrons Team FC - playreal 0:1

10e minuut.
Momchilov is nu in balbezit. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven passt de bal zonder na te denken. Koloman rent richting de bal. Koloman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Taccoli speelt de bal door. Loffone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tovar krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Magro onderschept slim de pass. Magro geeft een hoge lob. Koloman rent richting de bal. Koloman schiet op doel. Novarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PaulPerrons Team FC - playreal 0:2

20e minuut.
Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven geeft een hoge lob. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ... Novarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PaulPerrons Team FC - playreal 0:3

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met een snelle inworp. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kaclerowicz passt de bal in één keer door. Koloman is nu in balbezit. Koloman passt de bal zonder na te denken. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Novarese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gutschoven heeft problemen om de bal te vangen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel. Novarese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PaulPerrons Team FC 62%, playreal 38%.
PaulPerrons Team FC - playreal 0:3

50e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov is nu in balbezit. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PaulPerrons Team FC - playreal 0:4

57e minuut.
Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven verovert de bal door een tackle van achteren. Gutschoven speelt de bal door. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PaulPerrons Team FC 57%, playreal 43%.
PaulPerrons Team FC - playreal 0:4