Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bradipi molto Piccoli Coverciano
Normal Tactiek Dominio A
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 52
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Limia rent richting de bal. Schipani speelt de bal door. Daar is Ventre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Turchetto kopt de bal weg. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal met de wreef. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:1

6e minuut.
Coveri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camoni met de inworp. Schipani geeft een hoge lob. Vedovati springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ventre is nu in balbezit. Ventre met een sublieme pass. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:2

11e minuut.
Di Summa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani verovert de bal door een tackle van achteren. Schipani geeft een hoge lob. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:3

13e minuut.
Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Ventre met een sublieme pass. Coveri is nu in balbezit. Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Lante Della Rovere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:4

14e minuut.
Camoni passt de bal met de wreef. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere geeft een lange en hoge pass. Vedovati heeft problemen om de bal te vangen. Vedovati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Turchetto onderschept slim de pass. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Coveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Turchetto geeft een lange en hoge pass. Camoni is nu in balbezit. Camoni speelt de bal door. Vedovati rent richting de bal. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albizzi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léniz met de inworp. Turchetto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baratto geeft de bal voor. Inworp. Limia met de inworp. Klungelig pakt Camoni de bal. Camoni geeft een lange en hoge pass. Albizzi bokst de bal weg. Vedovati is nu in balbezit. Tiberio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tiberio krijgt een gele kaart. Vedovati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ventre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Albizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vedovati rent richting de bal. Ventre rent richting de bal. Ventre schiet op doel. Albizzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:5

25e minuut.
Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere speelt de bal door. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati schiet op doel. Albizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:6

31e minuut.
Coveri is nu in balbezit. Coveri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Camoni de bal onder controle te krijgen. Limia geeft een hoge lob. Vedovati krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Coveri de bal onder controle te krijgen. Ventre met een sublieme pass. Klungelig pakt Vedovati de bal. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Albizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:7

33e minuut.
Vedovati passt de bal met de wreef. Schipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lante Della Rovere de bal. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Verolo rent richting de bal. Schipani onderschept slim de pass. Schipani speelt de bal door. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Camoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Summa begaat een overtreding. Camoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ventre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Capoccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliano onderschept slim de pass. Gagliano passt de bal zonder na te denken. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Albizzi bokst de bal weg. Lante Della Rovere rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:8

40e minuut.
Schipani is nu in balbezit. Schipani geeft een hoge lob. Vedovati kopt de bal weg. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gagliano kopt de bal weg. Daar is Perat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventre probeert naar een medespeler te passen. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:9

42e minuut.
Ventre is nu in balbezit. Ventre geeft de bal voor. Vedovati probeert de bal met de borst te controleren. Vedovati schiet op doel. Albizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:10

45e minuut.
Peloso passt de bal met de wreef. Gagliano speelt de bal door. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coveri de bal onder controle te krijgen. Albizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi molto Piccoli 88%, Coverciano 12%.
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:10

49e minuut.
Albizzi met een sublieme pass. Gagliano kopt de bal weg. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Lante Della Rovere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:11

52e minuut.
Gagliano passt de bal zonder na te denken. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Albizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:12

57e minuut.
Di Summa heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre passt de bal met de wreef. Vedovati rent richting de bal. Vedovati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Doeltrap. Albizzi trapt de bal weg van het doel. Perat kopt de bal weg. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Turchetto geeft de bal voor. Daar is Coveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Coveri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:13

65e minuut.
Gagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Gagliano geeft een hoge lob. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere schiet op doel. Albizzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Albizzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turchetto met een snelle inworp. Gagliano geeft de bal voor. Vedovati springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camoni is nu in balbezit. Camoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap. Albizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:14

70e minuut.
Gagliano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schipani de bal. Schipani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vedovati de bal. Vedovati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Peloso is nu in balbezit. Ventre onderschept slim de pass. Ventre speelt de bal door. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Turchetto is nu in balbezit. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Gagliano met een sublieme pass. Vedovati rent richting de bal. Vedovati geeft een hoge lob. Albizzi bokst de bal weg.

75e minuut.
Di Summa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani onderschept slim de pass. Schipani probeert naar een medespeler te passen. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:15

77e minuut.
Schipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipani geeft de bal voor. Turchetto heeft problemen om de bal te vangen. Vedovati rent richting de bal. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Albizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:16

82e minuut.
Peloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliano geeft een hoge lob. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coveri probeert de bal met de borst te controleren. Lante Della Rovere is nu in balbezit. Lante Della Rovere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:17

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léniz met een snelle inworp. Klungelig pakt Turchetto de bal. Gagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Albizzi met een harde bal richting middenveld. Gagliano rent richting de bal. Gagliano passt de bal zonder na te denken. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:18

88e minuut.
Vedovati verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Schipani rent richting de bal. Schipani geeft de bal voor. Lante Della Rovere springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Coveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Albizzi met een sublieme pass. Schipani is nu in balbezit. Schipani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi molto Piccoli 93%, Coverciano 7%.
Bradipi molto Piccoli - Coverciano 0:18