Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripieno arturino fc
Normal Tactiek Torino 75 76
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Bellia met een sublieme pass. Klungelig pakt Guerinoni de bal. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:1

4e minuut.
Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Witczyk speelt de bal door. Guerinoni kan de bal niet met de borst controleren. Bellia is nu in balbezit. Bellia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:2

5e minuut.
Bellia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni is nu in balbezit. Kanclerz rent richting de bal. Kanclerz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni passt de bal zonder na te denken. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap. Palumbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:3

12e minuut.
Bellia probeert naar een medespeler te passen. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallini speelt de bal door. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal in één keer door. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zammataro de bal onder controle te krijgen. Palumbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palumbo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witczyk met een snelle inworp. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz schiet op doel. Palumbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:4

19e minuut.
Biagini passt de bal zonder na te denken. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni is nu in balbezit. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cavallini passt de bal met de wreef. Bellia rent richting de bal. Bellia passt de bal met de wreef. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni schiet op doel. Palumbo bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Ragusa de bal. Witczyk rent richting de bal. Witczyk speelt de bal door. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Witczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavallini probeert naar een medespeler te passen. Bellia heeft problemen om de bal te vangen. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:5

26e minuut.
Cavallini speelt de bal door. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz passt de bal in één keer door. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso is nu in balbezit. Kanclerz onderschept slim de pass. Kanclerz schiet op doel. Palumbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:6

29e minuut.
Ragusa is nu in balbezit. Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Palumbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bellia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanclerz is nu in balbezit. Bonaccorso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanclerz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanclerz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:7

30e minuut.
Toraman verovert de bal door een tackle van achteren. Toraman geeft de bal voor. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz onderschept slim de pass. Kanclerz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Toraman passt de bal zonder na te denken. Daar is Cavallini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavallini met een sublieme pass. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel. Palumbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:8

33e minuut.
Guerinoni onderschept slim de pass. Guerinoni passt de bal zonder na te denken. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Menéndez geeft de bal voor. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk geeft de bal voor. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz schiet op doel. Palumbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:9

38e minuut.
Benci controleert de bal met de borst. Bellia geeft de bal voor. Zammataro heeft problemen om de bal te vangen. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel. Palumbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:10

43e minuut.
Bellia verovert de bal door een tackle van achteren. Bellia met een sublieme pass. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 87%, arturino fc 13%.
Ripieno - arturino fc 0:11

47e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman geeft een hoge lob. Kanclerz kopt de bal weg. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:12

49e minuut.
Cavallini geeft de bal voor. Klungelig pakt Zammataro de bal. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Palumbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:13

54e minuut.
Namazlı geeft een lange en hoge pass. Witczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Zammataro de bal. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Niskanen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kanclerz heeft problemen om de bal te vangen. Iacopo speelt de bal door. Torassa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Namazlı neemt vlug de vrije trap. Kanclerz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ragusa is nu in balbezit. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Palumbo bokst de bal weg. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz draait met de bal, schiet en ... Palumbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:14

64e minuut.
Inworp. Cavallini met een snelle inworp. Witczyk speelt de bal door. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Palumbo trapt de bal weg. Witczyk kopt de bal weg. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Palumbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verbeke komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Bellia met een snelle inworp. Toraman met een sublieme pass. Guerinoni heeft problemen om de bal te vangen. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Verbeke is nu in balbezit. Verbeke geeft een lange en hoge pass. Bellia speelt de bal door. Kanclerz heeft problemen om de bal te vangen. Kanclerz draait met de bal, schiet en ... Palumbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:15

75e minuut.
Toraman geeft de bal voor. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kanclerz de bal. Kanclerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:16

77e minuut.
Biagini kopt de bal weg. Trčka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonaccorso de bal. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:17

78e minuut.
Seculin passt de bal zonder na te denken. Ragusa met een sublieme pass. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz schiet op doel. Palumbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:18

82e minuut.
Guerinoni kopt de bal weg. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:19

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palumbo trapt de bal weg van het doel. Bellia kopt de bal weg. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cavallini passt de bal in één keer door. Bellia speelt de bal door. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:20

89e minuut.
Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonti rent richting de bal. Kanclerz probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - arturino fc 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 87%, arturino fc 13%.
Ripieno - arturino fc 0:21