Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
europa1980 Flameborn
Normal Tactiek TunaTack
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 58.8
poor Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt N`Zogbia de bal. N`Zogbia geeft een hoge lob. Kuronen geeft de bal voor. Pirotto is nu in balbezit. Pirotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Vassura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona is nu in balbezit. Vassura verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:1

6e minuut.
Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotto passt de bal in één keer door. N`Zogbia is nu in balbezit. N`Zogbia geeft de bal voor. Bertona krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
N`Zogbia geeft een lange en hoge pass. Detti probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Zogbia geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
N`Zogbia rent richting de bal. N`Zogbia met een sublieme pass. Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotto geeft een lange en hoge pass. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:2

10e minuut.
Pirotto passt de bal met de wreef. N`Zogbia is nu in balbezit. N`Zogbia passt de bal met de wreef. Docan geeft een hoge lob. Bertona krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:3

12e minuut.
N`Zogbia probeert naar een medespeler te passen. Pirotto rent richting de bal. Pirotto met een sublieme pass. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:4

13e minuut.
Daar is Salviato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen passt de bal in één keer door. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:5

16e minuut.
Radovanov is nu in balbezit. Radovanov speelt de bal door. Bertona is nu in balbezit. Bertona draait met de bal, schiet en ... Detti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:6

18e minuut.
Docan heeft problemen om de bal te vangen. Docan probeert naar een medespeler te passen. Kuronen probeert naar een medespeler te passen. Bertona is nu in balbezit. Bertona schiet op doel. Detti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Puente is nu in balbezit. Puente passt de bal met de wreef. N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia geeft de bal voor. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:7

21e minuut.
Puente geeft een hoge lob. Lozančev is nu in balbezit. Lozančev geeft een hoge lob. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mileto verovert de bal door een tackle van achteren. Mileto passt de bal met de wreef. Inworp. Puente met de inworp. Docan geeft een hoge lob. Detti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Detti met een sublieme pass. Pirotto kopt de bal weg. N`Zogbia met een sublieme pass. Bertona rent richting de bal. Bertona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:8

25e minuut.
Kuronen passt de bal zonder na te denken. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan passt de bal met de wreef. Bertona is nu in balbezit. Bertona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Detti trapt de bal weg van het doel. Mummolo kopt de bal weg. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona draait met de bal, schiet en ... Detti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:9

29e minuut.
Pirotto probeert naar een medespeler te passen. N`Zogbia met een sublieme pass. Kuronen probeert naar een medespeler te passen. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:10

31e minuut.
Bertona is nu in balbezit. Bertona passt de bal met de wreef. Pirotto rent richting de bal. Pirotto geeft de bal voor. Bertona krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docan probeert naar een medespeler te passen. N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia geeft een hoge lob. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
N`Zogbia geeft de bal voor. Vassura rent richting de bal. Vassura geeft de bal voor. N`Zogbia kopt de bal weg. Docan geeft de bal voor. Detti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirotto met de inworp. N`Zogbia geeft een lange en hoge pass. Kuronen rent richting de bal. Kuronen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:11

36e minuut.
Daar is Papace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona passt de bal in één keer door. Pirotto rent richting de bal. Pirotto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Papace passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Met opzet legt Radovanov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radovanov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Daar is Fanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuronen is nu in balbezit. Kuronen passt de bal in één keer door. Bertona is nu in balbezit. Bertona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
N`Zogbia rent richting de bal. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia verovert de bal door een tackle van achteren. N`Zogbia geeft de bal voor. Detti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:12

42e minuut.
Papace is nu in balbezit. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Vassura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona onderschept slim de pass. Bertona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 83%, Flameborn 17%.
europa1980 - Flameborn 0:13

47e minuut.
Salviato geeft een hoge lob. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan geeft de bal voor. Pirotto geeft een hoge lob. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. Detti bokst de bal weg. Bertona rent richting de bal. Bertona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:14

49e minuut.
Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen passt de bal met de wreef. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ... Detti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia geeft de bal voor. Daar is Fanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:15

51e minuut.
Mummolo speelt de bal door. Daar is Papace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pensato heeft problemen om de bal te vangen. Pirotto rent richting de bal. Pirotto passt de bal zonder na te denken. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:16

56e minuut.
N`Zogbia kopt de bal weg. Pirotto heeft problemen om de bal te vangen. Pirotto speelt de bal door. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ... Detti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Baños heeft problemen om de bal te vangen. Baños geeft een hoge lob. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vassura de bal. Paal! Bertona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:17

59e minuut.
N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia met een sublieme pass. Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:18

60e minuut.
Pirotto is nu in balbezit. Pirotto probeert naar een medespeler te passen. Detti met een sublieme pass. N`Zogbia geeft een lange en hoge pass. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mummolo rent richting de bal. Mummolo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dottarelli de bal. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:19

63e minuut.
Docan probeert naar een medespeler te passen. Kuronen rent richting de bal. Kuronen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fanti is nu in balbezit. Fanti passt de bal met de wreef. Mileto probeert de bal met de borst te controleren. Bertona rent richting de bal. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:20

70e minuut.
Pirotto geeft de bal voor. Kuronen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vassura de bal. Bertona is nu in balbezit. Bertona schiet op doel. Detti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertona controleert de bal met de borst. Detti bokst de bal weg. Bertona kan de bal niet met de borst controleren. Vassura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:21

70e minuut.
Papace met een sublieme pass. Klungelig pakt Mummolo de bal. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fanti rent richting de bal. Fanti geeft een hoge lob. N`Zogbia kopt de bal weg. Pirotto geeft een hoge lob. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Detti trapt de bal weg van het doel. Docan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pensato de bal. Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
N`Zogbia geeft een hoge lob. Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona passt de bal met de wreef. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen draait met de bal, schiet en ... Detti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:22

78e minuut.
Bertona met een sublieme pass. Pirotto is nu in balbezit. Pirotto geeft een lange en hoge pass. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:23

81e minuut.
Šparago verovert de bal door een tackle van achteren. Šparago geeft een lange en hoge pass. Bertona rent richting de bal. Bertona heeft problemen om de bal te vangen. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:24

83e minuut.
Baños rent richting de bal. Baños geeft een hoge lob. Bertona rent richting de bal. Bertona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:25

85e minuut.
Mummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan onderschept slim de pass. Docan geeft een lange en hoge pass. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kuronen geeft de bal voor. Detti speelt de bal door. N`Zogbia kopt de bal weg. Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona draait met de bal, schiet en ... Detti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Docan speelt de bal door. N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Zogbia passt de bal in één keer door. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap. Detti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europa1980 - Flameborn 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europa1980 77%, Flameborn 23%.
europa1980 - Flameborn 0:26