Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria 1908 I Tragici
Normal Tactiek eccola
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. Liistri passt de bal zonder na te denken. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Rizzato de bal. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas passt de bal met de wreef. Secondi heeft problemen om de bal te vangen. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas rent richting de bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:1

13e minuut.
Passamonti geeft de bal voor. Secondi kopt de bal weg. Klungelig pakt Arciniegas de bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Passamonti kopt de bal weg. Levantino heeft problemen om de bal te vangen. Arciniegas met een sublieme pass. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:2

16e minuut.
Arciniegas onderschept slim de pass. Secondi rent richting de bal. Arciniegas rent richting de bal. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. Gambarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mesiano speelt de bal door. Liistri rent richting de bal. Liistri speelt de bal door. Amendola is nu in balbezit. Amendola geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Maggi kopt de bal weg. Liistri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liistri met een sublieme pass. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gambarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:3

22e minuut.
Arciniegas speelt de bal door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi speelt de bal door. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Scalera onderschept slim de pass. Scalera speelt de bal door. Liistri probeert naar een medespeler te passen. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:4

31e minuut.
Rizzato is nu in balbezit. Amendola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizzato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Levantino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Congiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altini. Congiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Congiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lellis bokst de bal weg. Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Amendola met de inworp. Daar is Passamonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passamonti passt de bal in één keer door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Passamonti geeft een lange en hoge pass. Arciniegas met een sublieme pass. Daar is Secondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas schiet op doel. Gambarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:5

42e minuut.
Mesiano passt de bal met de wreef. Amendola rent richting de bal. Amendola passt de bal zonder na te denken. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 76%, I Tragici 24%.
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:5

47e minuut.
Liistri probeert naar een medespeler te passen. Papagni is nu in balbezit. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Gambarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:6

48e minuut.
Papagni geeft een lange en hoge pass. Arciniegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amendola geeft een hoge lob. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Figallo geeft een hoge lob. Inworp. Liistri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Secondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Congiu met een sublieme pass. Rollio bereikt de bal nog maar net als eerste. Passamonti maakt een afschuwelijke overtreding. Passamonti krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Maggi geeft de bal voor. Inworp. Amendola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Figallo passt de bal met de wreef. Rollio met een sublieme pass. Secondi rent richting de bal. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas schiet op doel. Gambarini bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quilico komt het veld opgelopen. Campanella komt het veld opgelopen. Peruzzini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Liistri kopt de bal weg. Papagni heeft problemen om de bal te vangen. Secondi is nu in balbezit. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Gambarini bokst de bal weg.

68e minuut.
Passamonti is nu in balbezit. Passamonti geeft een lange en hoge pass. Daar is Maggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:7

84e minuut.
Rizzato passt de bal zonder na te denken. Passamonti is nu in balbezit. Passamonti passt de bal zonder na te denken. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:8

87e minuut.
Passamonti probeert naar een medespeler te passen. Arciniegas rent richting de bal. Maggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arciniegas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arciniegas kan niet meer verder spelen. Kazancı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria 1908 75%, I Tragici 25%.
FC Victoria 1908 - I Tragici 0:8