Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalieri Eminenti Casoni Hotspur
Normal Tactiek Sandro Mazzola
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Colangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Matarazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colangeli speelt de bal door. Matarazzi is nu in balbezit. Matarazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Agusti verovert de bal door een tackle van achteren. Agusti geeft een hoge lob. Várnai maakt een snoekduik en kopt de bal. Matarazzi is nu in balbezit. Matarazzi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Namorado passt de bal in één keer door. Colangeli heeft problemen om de bal te vangen. Colangeli passt de bal in één keer door. Matarazzi rent richting de bal. Matarazzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gazzaniga passt de bal met de wreef. Namorado heeft problemen om de bal te vangen. Namorado met een sublieme pass. Várnai is nu in balbezit. Várnai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Agusti rent richting de bal. Agusti geeft een hoge lob. Daar is Matarazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matarazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:1

39e minuut.
Girelli trapt de bal weg. Agusti kopt de bal weg. Colangeli rent richting de bal. Matarazzi rent richting de bal. Matarazzi schiet op doel. Girelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 79%, Casoni Hotspur 21%.
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:1

46e minuut.
Cebola komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cebola passt de bal in één keer door. Várnai heeft problemen om de bal te vangen. Colangeli rent richting de bal. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:2

58e minuut.
Namorado passt de bal met de wreef. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola passt de bal met de wreef. Várnai is nu in balbezit. Várnai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Alderisi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mantegazza is nu in balbezit. Namorado verovert de bal door een tackle van achteren. Namorado probeert naar een medespeler te passen. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola rent richting de bal. Várnai is nu in balbezit. Cebola rent richting de bal. Cebola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:3

65e minuut.
Alderisi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alderisi is nu in balbezit. Alderisi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dionisi de bal. Cebola is nu in balbezit. Cebola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Giachetti komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal met de wreef. Giachetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giachetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Soffritti de bal. Alderisi verovert de bal door een tackle van achteren. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Linz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eres onderschept slim de pass. Eres geeft een hoge lob. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Agusti probeert naar een medespeler te passen. Giachetti rent richting de bal. Giachetti passt de bal met de wreef. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola schiet op doel. Girelli bokst de bal weg.

78e minuut.
Calamita is nu in balbezit. Cebola verovert de bal door een tackle van achteren. Cebola met een sublieme pass. Giachetti rent richting de bal. Giachetti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alderisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola passt de bal in één keer door. Giachetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giachetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 77%, Casoni Hotspur 23%.
Cavalieri Eminenti - Casoni Hotspur 0:4