Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casertana durres
Normal Tactiek Large
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten outstanding
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Carbonara met een snelle inworp. Krivoshenko is nu in balbezit. Krivoshenko passt de bal zonder na te denken. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:1

3e minuut.
Rajmont passt de bal zonder na te denken. Mushev is nu in balbezit. Mushev speelt de bal door. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:2

5e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal in één keer door. Krivoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshenko geeft een hoge lob. Walter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:3

10e minuut.
Mushev rent richting de bal. Mushev passt de bal met de wreef. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter schiet op doel. Tarantino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:4

10e minuut.
Ecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker passt de bal met de wreef. Daar is Panizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Inworp. Hadžiburić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:5

14e minuut.
Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rajmont geeft een hoge lob. Daar is Cornero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krivoshenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Walter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:6

19e minuut.
Rajmont speelt de bal door. Cali rent richting de bal. Walter onderschept slim de pass. Walter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:7

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caporaloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajmont probeert naar een medespeler te passen. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Walter kopt de bal weg. Tarantino probeert naar een medespeler te passen. Rajmont kopt de bal weg. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krivoshenko neemt de hoekschop. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krivoshenko rent richting de bal. Krivoshenko geeft een lange en hoge pass. Mushev kopt de bal weg. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:8

31e minuut.
Cali geeft de bal voor. Ecker heeft problemen om de bal te vangen. Rajmont geeft een hoge lob. Krivoshenko probeert de bal met de borst te controleren. Krivoshenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Panizzi geeft een lange en hoge pass. Rajmont heeft problemen om de bal te vangen. Rajmont met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:9

36e minuut.
Cortinovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Walter heeft problemen om de bal te vangen. Walter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:10

36e minuut.
Ecker rent richting de bal. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter passt de bal met de wreef. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rajmont probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu speelt de bal door. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Panizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzi geeft de bal voor. Krivoshenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walter de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap. Tarantino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:11

41e minuut.
Bank rent richting de bal. Rajmont is nu in balbezit. Rajmont met een sublieme pass. Klungelig pakt Walter de bal. Bolchiş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rajmont passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mushev de bal. Mushev met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krivoshenko zal de hoekschop nemen. Mushev heeft problemen om de bal te vangen. Mushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casertana 79%, durres 21%.
Casertana - durres 0:12

46e minuut.
Hadžiburić met een sublieme pass. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş speelt de bal door. Walter controleert de bal met de borst. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Rajmont speelt de bal door. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mushev de bal. Mushev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Panizzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Wolle de bal. Wolle passt de bal in één keer door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Panizzi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peţeanu met een snelle inworp. Rajmont geeft een hoge lob. Walter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Panizzi geeft de bal voor. Inworp. Peţeanu met een snelle inworp. Rajmont rent richting de bal. Rajmont passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Peţeanu met een snelle inworp. Rajmont met een sublieme pass. Mushev rent richting de bal. Mushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rajmont kan de bal niet met de borst controleren. Rajmont speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Caporaloni de bal onder controle te krijgen. Mushev rent richting de bal. Mushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cali passt de bal met de wreef. Bolchiş met een sublieme pass. Walter rent richting de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:13

64e minuut.
Cali is nu in balbezit. Peţeanu geeft een hoge lob. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:14

67e minuut.
Inworp. Cornero met een snelle inworp. Bolchiş met een sublieme pass. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tarantino trapt de bal weg. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş speelt de bal door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Panizzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajmont geeft een lange en hoge pass. Walter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:15

70e minuut.
Rajmont probeert naar een medespeler te passen. Krivoshenko is nu in balbezit. Krivoshenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walter de bal. Walter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krivoshenko rent richting de bal. Krivoshenko met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:16

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peţeanu met de inworp. Rajmont is nu in balbezit. Rajmont haalt uit met een fantastische trap. Cali probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Walter rent richting de bal. De bal raakt de paal. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:17

84e minuut.
Mushev rent richting de bal. Mushev passt de bal in één keer door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajmont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - durres 0:18

86e minuut.
Doeltrap. Tarantino met een harde bal richting middenveld. Estévez kopt de bal weg. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een hoge lob. Bolchiş kopt de bal weg. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ... Tarantino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casertana 83%, durres 17%.
Casertana - durres 0:18