Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A,C, Denti Celtic Musinè
Normal Tactiek GT7
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten formidable
hopeless Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Woyzeck kopt de bal weg. Iacchini heeft problemen om de bal te vangen. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baldisserott bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas onderschept slim de pass. Khanas passt de bal zonder na te denken. Maas is nu in balbezit. Maas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Sargenti onderschept slim de pass. Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas passt de bal zonder na te denken. Maas is nu in balbezit. Maas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Maas onderschept slim de pass. Maas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marchet is nu in balbezit. Maas verovert de bal door een tackle van achteren. Woyzeck speelt de bal door. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:1

17e minuut.
Inworp. Pascalis met een snelle inworp. Placido met een sublieme pass. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas geeft een lange en hoge pass. Ballatori bokst de bal weg. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:2

20e minuut.
Potestà met een snelle inworp. Medou met een sublieme pass. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:3

24e minuut.
Pascalis is nu in balbezit. Placido rent richting de bal. Pascalis onderschept slim de pass. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:4

26e minuut.
Sargenti passt de bal met de wreef. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou probeert naar een medespeler te passen. Maas controleert de bal met de borst. Maas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pascalis is nu in balbezit. Pascalis speelt de bal door. Placido probeert de bal aan de voet te houden. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ballatori met een harde bal richting middenveld. Khanas kopt de bal weg. Pascalis is nu in balbezit. Maas rent richting de bal. Maas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Medou geeft de bal voor. Woyzeck is nu in balbezit. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:5

39e minuut.
Quaglioni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sargenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargenti met een sublieme pass. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:6

41e minuut.
Sargenti geeft een hoge lob. Pettinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettinari probeert naar een medespeler te passen. Maas rent richting de bal. Maas schiet op doel. Ballatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis met een sublieme pass. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap. Ballatori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:7

45e minuut.
Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou passt de bal met de wreef. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis haalt uit met een fantastische trap. Ballatori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A,C, Denti 75%, Celtic Musinè 25%.
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:8

46e minuut.
Medou met een sublieme pass. Khanas rent richting de bal. Khanas passt de bal in één keer door. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck geeft een hoge lob. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:9

54e minuut.
Khanas passt de bal met de wreef. Pascalis rent richting de bal. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas draait met de bal, schiet en ... Ballatori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:10

58e minuut.
Woyzeck is nu in balbezit. Marchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchet geeft de bal voor. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Medou probeert naar een medespeler te passen. Quaglioni rent richting de bal. Maas verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis schiet op doel. Ballatori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:11

71e minuut.
Inworp. Khanas met de inworp. Pascalis geeft een lange en hoge pass. Tetrizzi rent richting de bal. Tetrizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:12

74e minuut.
Potestà is nu in balbezit. Potestà geeft de bal voor. Klungelig pakt Placido de bal. Pascalis rent richting de bal. Pascalis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Khanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marchet de bal. Placido rent richting de bal. Pascalis verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalis draait met de bal, schiet en ... Ballatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Khanas is nu in balbezit. Khanas probeert naar een medespeler te passen. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Khanas met een sublieme pass. Pascalis heeft problemen om de bal te vangen. Pascalis speelt de bal door. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas schiet op doel. Ballatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A,C, Denti 80%, Celtic Musinè 20%.
A,C, Denti - Celtic Musinè 0:12