Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pikki Pokki SS Castello
Andrea Tactiek MW
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten goed
goed Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Serbanescu kopt de bal weg. Rongioletti heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arthus met een harde bal richting middenveld. Arpina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaffarese begaat een overtreding. Zaffarese krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Deskov geeft de bal voor. Garuti rent richting de bal. Zaffarese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaffarese krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Garuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giallonardo met een snel genomen vrije trap. Bustingorri rent richting de bal. Bustingorri schiet op doel. Gavino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - SS Castello 1:0

19e minuut.
Berlinguer rent richting de bal. Zungenbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Berlinguer zijn tegenspeler op de grond. Berlinguer krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bistarini speelt de bal door. Berlinguer heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo is nu in balbezit. Berlinguer verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Berlinguer speelt de bal door. Zungenbrandt rent richting de bal. Poppe verovert de bal door een tackle van achteren. Poppe schiet op doel. Deskov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu probeert naar een medespeler te passen. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti draait met de bal, schiet en ... Deskov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pikki Pokki - SS Castello 1:1

40e minuut.
Bistarini geeft een lange en hoge pass. Poppe kopt de bal weg. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - SS Castello 1:2

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bistarini zal de hoekschop nemen. Berlinguer heeft problemen om de bal te vangen. Poppe is nu in balbezit. Poppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bistarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistarini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poppe de bal. Minulescu geeft een hoge lob. Berlinguer krijgt zijn hoofd ertegen. Arthus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pikki Pokki 72%, SS Castello 28%.
Pikki Pokki - SS Castello 1:2

47e minuut.
Bustingorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri verovert de bal door een tackle van achteren. Vieri geeft een lange en hoge pass. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Deskov de bal. Poppe is nu in balbezit. Poppe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Arpina bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuti is nu in balbezit. Infantocci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infantocci krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bistarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistarini speelt de bal door. Poppe is nu in balbezit. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. Arthus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - SS Castello 1:3

75e minuut.
Zungenbrandt rent richting de bal. Poppe verovert de bal door een tackle van achteren. Poppe passt de bal zonder na te denken. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - SS Castello 1:4

85e minuut.
Rongioletti passt de bal in één keer door. Garuti rent richting de bal. Infantocci maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Infantocci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Deskov geeft de bal voor. Vieri kopt de bal weg. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti geeft een lange en hoge pass. Berlinguer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pikki Pokki 70%, SS Castello 30%.
Pikki Pokki - SS Castello 1:4