Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Catanista Aleudin
Andrea Tactiek Vittoria
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Ağalı geeft een lange en hoge pass. Makriev kopt de bal weg. Zawadzki rent richting de bal. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys schiet op doel. Wołczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Szarvas geeft een hoge lob. Makriev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moeys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moeys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ciniselli speelt de bal door. Klungelig pakt Moeys de bal. Moeys met een sublieme pass. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Meda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Moeys probeert naar een medespeler te passen. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Ciniselli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciniselli krijgt een gele kaart. Agu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drăgoi kopt de bal weg. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 55%, Aleudin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Catanista - Aleudin 0:0

47e minuut.
Moeys is nu in balbezit. Grecea rent richting de bal. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Moeys haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Aleudin 0:1

50e minuut.
Meda probeert naar een medespeler te passen. Dragolyuk rent richting de bal. Dragolyuk passt de bal zonder na te denken. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Marciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Sloupek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała is nu in balbezit. Meda begaat een overtreding. Meda krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Wojdała is nu in balbezit. Wojdała passt de bal zonder na te denken. Daar is Makriev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makriev schiet op doel. Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Aleudin 0:2

61e minuut.
Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Wojdała begaat een overtreding. Wojdała krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ciniselli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Makriev de bal. Makriev passt de bal in één keer door. Moeys is nu in balbezit. Moeys draait met de bal, schiet en ... Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała passt de bal in één keer door. Grecea rent richting de bal. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Moeys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała speelt de bal door. Ciniselli met een sublieme pass. Makriev is nu in balbezit. Makriev schiet op doel. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Le Noci is nu in balbezit. Makriev onderschept slim de pass. Makriev speelt de bal door. Moeys is nu in balbezit. Moeys draait met de bal, schiet en ... Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Sloupek de bal. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek rent richting de bal. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Moeys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makriev is nu in balbezit. Makriev schiet op doel. Wołczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 55%, Aleudin 45%.
FC Catanista - Aleudin 0:2