Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Forli Torrazzese
Normal Tactiek 523 mod-r
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Prassitele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küchlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin passt de bal met de wreef. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Antonini de bal. Villagra rent richting de bal. Villagra passt de bal met de wreef. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:2

6e minuut.
Dilaver rent richting de bal. Lercara is nu in balbezit. Dilaver verovert de bal door een tackle van achteren. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. Pioltelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:3

7e minuut.
Lercara geeft een hoge lob. Küchlin kopt de bal weg. Klungelig pakt Dilaver de bal. Dilaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:4

9e minuut.
Toderi passt de bal in één keer door. Truie is nu in balbezit. Dilaver rent richting de bal. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel. Pioltelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonini heeft problemen om de bal te vangen. Dilaver rent richting de bal. Dilaver schiet op doel. Pioltelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:5

10e minuut.
Dilaver met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal zonder na te denken. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:6

12e minuut.
Villagra rent richting de bal. Villagra speelt de bal door. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Pioltelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:7

13e minuut.
Dilaver verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villagra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dilaver springt en kopt de bal. Pioltelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dilaver passt de bal zonder na te denken. Truie controleert de bal met de borst. Truie schiet op doel. Dilaver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villagra geeft een hoge lob. Pioltelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lercara heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:8

19e minuut.
Villagra is nu in balbezit. Villagra passt de bal in één keer door. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:9

22e minuut.
Toderi geeft een lange en hoge pass. Facchino speelt de bal door. Lercara bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie onderschept slim de pass. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:10

24e minuut.
Villagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş passt de bal in één keer door. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:11

25e minuut.
Antonini geeft een lange en hoge pass. Silivaş speelt de bal door. Villagra is nu in balbezit. Villagra geeft een lange en hoge pass. Dilaver maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Silivaş probeert naar een medespeler te passen. Küchlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin geeft een hoge lob. Antonini kopt de bal weg. Daar is Prassitele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:12

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küchlin met een snelle inworp. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel. Antonini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pioltelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:13

32e minuut.
Bortolotto rent richting de bal. Silivaş verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra met een sublieme pass. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. Pioltelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:14

33e minuut.
Cofferati is nu in balbezit. Cofferati passt de bal zonder na te denken. Daar is Iannuzzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Küchlin onderschept slim de pass. Küchlin met een sublieme pass. Dilaver is nu in balbezit. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Pioltelli met een harde bal richting middenveld. Küchlin kopt de bal weg. Dilaver rent richting de bal. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:15

38e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin passt de bal in één keer door. Dilaver rent richting de bal. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Villagra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Küchlin de bal. Küchlin passt de bal in één keer door. Dilaver rent richting de bal. Dilaver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pioltelli met een harde bal richting middenveld. Bortolotto kopt de bal weg. Stegaru met een sublieme pass. Dilaver rent richting de bal. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Scorletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra onderschept slim de pass. Villagra geeft de bal voor. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 78%, Torrazzese 22%.
Virtus Forli - Torrazzese 0:16

47e minuut.
Iannuzzelli kopt de bal weg. Küchlin speelt de bal door. Truie speelt de bal door. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pioltelli met een harde bal richting middenveld. Villagra is nu in balbezit. Villagra passt de bal in één keer door. Daar is Dilaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. Pioltelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:17

50e minuut.
Toderi probeert naar een medespeler te passen. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş passt de bal met de wreef. Dilaver rent richting de bal. Dilaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:18

51e minuut.
Caccaviello geeft een hoge lob. Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal zonder na te denken. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:19

54e minuut.
Bortolotto met een sublieme pass. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş speelt de bal door. Dilaver rent richting de bal. Dilaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:20

56e minuut.
Antonini kopt de bal weg. Küchlin met een sublieme pass. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. Pioltelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dilaver rent richting de bal. Dilaver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:21

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villagra zal de hoekschop nemen. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Pioltelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:22

59e minuut.
Toderi geeft een hoge lob. Daar is Iannuzzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft een hoge lob. Dilaver maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pioltelli met een harde bal richting middenveld. Küchlin kopt de bal weg. Daar is Dilaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:23

62e minuut.
Bortolotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dilaver de bal. Dilaver schiet op doel. Antonini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:24

63e minuut.
Prassitele passt de bal met de wreef. Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal in één keer door. Dilaver heeft problemen om de bal te vangen. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Roncalli kopt de bal weg. Küchlin heeft problemen om de bal te vangen. Küchlin passt de bal met de wreef. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver schiet op doel. Pioltelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silivaş met een snelle inworp. Villagra geeft een hoge lob. Dilaver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:25

69e minuut.
Bortolotto met een sublieme pass. Küchlin is nu in balbezit. Küchlin met een sublieme pass. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bortolotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolotto geeft een lange en hoge pass. Borlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Antonini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silivaş rent richting de bal. Silivaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pioltelli trapt de bal weg. Truie kopt de bal weg. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Villagra geeft een hoge lob. Dilaver kopt de bal weg. Küchlin met een sublieme pass. Truie controleert de bal met de borst. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:26

77e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal met de wreef. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Pioltelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:27

78e minuut.
Inworp. Facchino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra geeft de bal voor. Truie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:28

79e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal met de wreef. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:29

83e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercara bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie onderschept slim de pass. Truie haalt uit met een fantastische trap. Pioltelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:30

84e minuut.
Bortolotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş onderschept slim de pass. Silivaş passt de bal met de wreef. Dilaver rent richting de bal. Dilaver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:31

87e minuut.
Küchlin passt de bal in één keer door. Truie rent richting de bal. Truie heeft problemen om de bal te vangen. Truie haalt uit met een fantastische trap. Pioltelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlini verovert de bal door een tackle van achteren. Borlini passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Küchlin met een snelle inworp. Truie geeft een hoge lob. Dilaver springt en kopt de bal. Pioltelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Torrazzese 0:32

90e minuut.
Daar is Caccaviello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccaviello met een sublieme pass. Prassitele is nu in balbezit. Truie onderschept slim de pass. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 87%, Torrazzese 13%.
Virtus Forli - Torrazzese 0:32