Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Valdera spiderNINESIXTYNINE
Normal Tactiek goleada bis
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 54.9
slecht Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Dangles is nu in balbezit. Facino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dangles raakt geblesseerd tijdens het duel. Dangles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:1

4e minuut.
Musin is nu in balbezit. Musin passt de bal in één keer door. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan geeft de bal voor. Livşiţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:2

5e minuut.
Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles passt de bal in één keer door. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:3

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayrikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dangles is nu in balbezit. Dangles draait met de bal, schiet en ... Barbari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganzerli bokst de bal weg.

8e minuut.
Barbari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Taşlı met de inworp. Burlikowski geeft een hoge lob. Musin probeert de bal aan de voet te houden. Dangles is nu in balbezit. Dangles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:4

9e minuut.
Romagnoli passt de bal in één keer door. Abrami rent richting de bal. Met opzet legt Dangles zijn tegenspeler op de grond. Dangles is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta geeft de bal voor. Taşlı kopt de bal weg. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı geeft de bal voor. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:5

15e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft de bal voor. Livşiţ kopt de bal weg. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barbari geeft een hoge lob. Inworp. Taşlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Taşlı rent richting de bal. Musin maakt een afschuwelijke overtreding. Taşlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musin geeft de bal voor. Noworyta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Livşiţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:6

20e minuut.
Taşlı rent richting de bal. Taşlı passt de bal met de wreef. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:7

24e minuut.
Ganzerli speelt de bal door. Noworyta kopt de bal weg. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ schiet op doel. Ganzerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Barbari heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal met de wreef. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barbari geeft een hoge lob. Inworp. Taşlı met de inworp. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Barbari de bal. Livşiţ onderschept slim de pass. Livşiţ controleert de bal met de borst. Livşiţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:8

36e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Colón probeert de bal met de borst te controleren. Colón geeft een hoge lob. Livşiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Livşiţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Facino geeft de bal voor. Daar is Colón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón geeft een hoge lob. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Taşlı passt de bal in één keer door. Hayrikyan speelt de bal door. Taşlı met een sublieme pass. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hayrikyan kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Musin de bal. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 88%, spiderNINESIXTYNINE 12%.
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:8

46e minuut.
Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta passt de bal met de wreef. Taşlı probeert naar een medespeler te passen. Livşiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Livşiţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Ghidoni de bal. Hayrikyan is nu in balbezit. Ghidoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghidoni krijgt een gele kaart. Hayrikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hayrikyan met een snel genomen vrije trap. Livşiţ springt en kopt de bal. Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:9

48e minuut.
Sfondrini probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli heeft problemen om de bal te vangen. Livşiţ verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară geeft de bal voor. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:10

55e minuut.
Ocando passt de bal met de wreef. Noworyta met een sublieme pass. Hayrikyan speelt de bal door. Livşiţ kan de bal niet met de borst controleren. Livşiţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:11

57e minuut.
Taşlı probeert naar een medespeler te passen. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta speelt de bal door. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:12

59e minuut.
Sfondrini kopt de bal weg. Ameglio controleert de bal met de borst. Taşlı met een sublieme pass. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:13

63e minuut.
Ghidoni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşlı met de inworp. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski schiet op doel. Ganzerli bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. Burlikowski kopt de bal weg. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Secară onderschept slim de pass. Ludwiczak is nu in balbezit. Romagnoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Romagnoli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Doeltrap. Facino met een harde bal richting middenveld. Taşlı kopt de bal weg. Burlikowski geeft de bal voor. Livşiţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganzerli bokst de bal weg.

71e minuut.
Livşiţ is nu in balbezit. Facino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Livşiţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Facino speelt de bal door. Livşiţ legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ganzerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:14

72e minuut.
Hayrikyan kopt de bal weg. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Livşiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski is nu in balbezit. Barbari rent richting de bal. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Ganzerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Livşiţ rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:15

76e minuut.
Abrami speelt de bal door. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Finozzi rent richting de bal. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taşlı neemt de hoekschop. Livşiţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Burlikowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barbari de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taşlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Livşiţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:16

79e minuut.
Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin probeert naar een medespeler te passen. Hayrikyan met een sublieme pass. Livşiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Livşiţ is nu in balbezit. Livşiţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:17

82e minuut.
Doeltrap. Ganzerli trapt de bal weg van het doel. Hayrikyan kopt de bal weg. Livşiţ rent richting de bal. Livşiţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:18

82e minuut.
Livşiţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bättig komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bättig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón passt de bal zonder na te denken. Hayrikyan geeft de bal voor. Bättig krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal in één keer door. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski schiet op doel. Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:19

88e minuut.
Taşlı met de inworp. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta geeft een hoge lob. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 85%, spiderNINESIXTYNINE 15%.
All Stars Valdera - spiderNINESIXTYNINE 0:20