Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria14 A.S.Dalila
541 Tactiek Start
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
25.1 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Santamaria met een sublieme pass. Roncone kan de bal niet met de borst controleren. Sciaccaluga met een sublieme pass. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi schiet op doel. Negroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Sciaccaluga met de inworp. Majorano heeft problemen om de bal te vangen. Majorano geeft een lange en hoge pass. Corpi springt en kopt de bal. Negroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Santamaria geeft de bal voor. Majorano kopt de bal weg. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva geeft een hoge lob. Berruezo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sobrecueva probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk speelt de bal door. Cebba speelt de bal door. Sciaccaluga met een sublieme pass. Negroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berruezo is nu in balbezit. Corpi rent richting de bal. Corpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:1

22e minuut.
Banello rent richting de bal. Sciaccaluga is nu in balbezit. Sciaccaluga passt de bal zonder na te denken. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva passt de bal in één keer door. Berruezo rent richting de bal. Berruezo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corpi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cebba rent richting de bal. Cebba met een sublieme pass. Berruezo is nu in balbezit. Berruezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:2

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Golino de bal onder controle te krijgen. Sciaccaluga probeert naar een medespeler te passen. Cebba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebba geeft de bal voor. Berruezo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:3

36e minuut.
Cebba rent richting de bal. Liverani is nu in balbezit. Berruezo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Corpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpi draait met de bal, schiet en ... Negroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:4

40e minuut.
Sciaccaluga geeft een hoge lob. Lorenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebba onderschept slim de pass. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Santamaria trapt de bal weg. Cebba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebba speelt de bal door. Daar is Corpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpi schiet op doel. Negroni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 83%, A.S.Dalila 17%.
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:4

46e minuut.
Sciaccaluga speelt de bal door. Cebba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golino. Golino krijgt een gele kaart. Cebba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobrecueva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corpi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:5

52e minuut.
Inworp. Cebba met de inworp. Liverani is nu in balbezit. Berruezo onderschept slim de pass. Berruezo schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Cebba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebba speelt de bal door. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruezo draait met de bal, schiet en ... Negroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:6

68e minuut.
Majorano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sovernigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:7

69e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Daar is Liverani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi draait met de bal, schiet en ... Negroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berruezo rent richting de bal. Berruezo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Negroni trapt de bal weg van het doel. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva probeert naar een medespeler te passen. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cebba passt de bal met de wreef. Sciaccaluga rent richting de bal. Sciaccaluga passt de bal in één keer door. Corpi is nu in balbezit. Corpi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cebba heeft problemen om de bal te vangen. Cebba passt de bal met de wreef. Berruezo is nu in balbezit. Berruezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:8

79e minuut.
Boldrin geeft de bal voor. Sciaccaluga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santamaria de bal. Corpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Cebba de bal. Cebba speelt de bal door. Sciaccaluga probeert naar een medespeler te passen. Corpi rent richting de bal. Corpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Cebba is nu in balbezit. Cebba probeert naar een medespeler te passen. Berruezo is nu in balbezit. Berruezo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sciaccaluga rent richting de bal. Sciaccaluga passt de bal zonder na te denken. Berruezo rent richting de bal. Berruezo draait met de bal, schiet en ... Negroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:9

88e minuut.
Majorano controleert de bal met de borst. Sobrecueva speelt de bal door. Sciaccaluga speelt de bal door. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corpi rent richting de bal. Corpi haalt uit met een fantastische trap. Negroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 81%, A.S.Dalila 19%.
Sampdoria14 - A.S.Dalila 0:10