Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:55
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Anzola Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3081
Anzola PEPPERSON
Normal Tactiek GangBang Pro
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 49
average Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Calcetti met de inworp. Trovato probeert naar een medespeler te passen. Oppizi speelt de bal door. Cervone is nu in balbezit. Cervone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Caraus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rizzotto de bal. Cervone verovert de bal door een tackle van achteren. Cervone haalt uit met een fantastische trap. Brusca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:1

9e minuut.
Calcetti kopt de bal weg. Gasparetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasparetto passt de bal in één keer door. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Cervone de bal. Cervone geeft een hoge lob. Cominelli rent richting de bal. Cominelli schiet op doel. Brusca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Serpe geeft de bal voor. Cominelli kopt de bal weg. Cervone is nu in balbezit. Cervone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:2

26e minuut.
Scanu is nu in balbezit. Gasparetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetto probeert naar een medespeler te passen. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calcetti zal de hoekschop nemen. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:3

28e minuut.
Amodeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodeo geeft een hoge lob. Caraus probeert de bal met de borst te controleren. Caraus geeft een lange en hoge pass. Cervone rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calcetti zal de hoekschop nemen. Cervone maakt een snoekduik en kopt de bal. Brusca bokst de bal weg.

30e minuut.
Trovato rent richting de bal. Gasparetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetto geeft de bal voor. Cervone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Trovato passt de bal met de wreef. Ramaioli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trovato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparetto speelt de bal door. Cominelli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amodeo trapt de bal weg. Inworp. Caraus met een snelle inworp. Gasparetto is nu in balbezit. Gasparetto geeft een lange en hoge pass. Brusca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:4

37e minuut.
Inworp. Caraus met een snelle inworp. Gasparetto probeert naar een medespeler te passen. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraus met een snelle inworp. Daar is Gasparetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparetto geeft een hoge lob. Cervone springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Trovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetto onderschept slim de pass. Gasparetto probeert naar een medespeler te passen. Cervone is nu in balbezit. Cervone haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rizzotto probeert naar een medespeler te passen. Calcetti rent richting de bal. Calcetti geeft de bal voor. Cominelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caraus met een sublieme pass. Gasparetto heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetto probeert naar een medespeler te passen. Cominelli rent richting de bal. Cominelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anzola 79%, PEPPERSON 21%.
Anzola - PEPPERSON 0:4

46e minuut.
Crabu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Calcetti met een snelle inworp. Gasparetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetto speelt de bal door. Cervone is nu in balbezit. Cervone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gasparetto met een sublieme pass. Amodeo rent richting de bal. Cominelli rent richting de bal. Cominelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:5

50e minuut.
Aronica met een sublieme pass. Giulini heeft problemen om de bal te vangen. Cervone onderschept slim de pass. Cominelli rent richting de bal. Cominelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:6

52e minuut.
Gasparetto geeft een hoge lob. Trovato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cervone rent richting de bal. Cervone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:7

55e minuut.
Caifano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cervone de bal. Cervone met een sublieme pass. Cominelli rent richting de bal. Cominelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brusca met een sublieme pass. Caraus kopt de bal weg. Cervone rent richting de bal. Cervone haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert de bal aan de voet te houden. Brusca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:8

58e minuut.
Caraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraus geeft een lange en hoge pass. Cervone rent richting de bal. Cervone schiet op doel. Brusca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Calcetti kopt de bal weg. Daar is Dimita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel. Brusca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:9

62e minuut.
Scanu heeft problemen om de bal te vangen. Serpe rent richting de bal. Serpe geeft een hoge lob. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:10

65e minuut.
Ramaioli is nu in balbezit. Gasparetto is nu in balbezit. Gasparetto passt de bal met de wreef. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. Brusca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Caifano kan de bal niet met de borst controleren. Caraus is nu in balbezit. Caraus passt de bal met de wreef. Cominelli rent richting de bal. Cominelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Caifano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraus is nu in balbezit. Caraus passt de bal zonder na te denken. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gasparetto is nu in balbezit. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone passt de bal met de wreef. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. Brusca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Crabu geeft een lange en hoge pass. Amodeo heeft problemen om de bal te vangen. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - PEPPERSON 0:11

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraus met een snelle inworp. Gasparetto geeft de bal voor. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Klungelig pakt Cervone de bal. Cominelli rent richting de bal. Cominelli schiet op doel. Brusca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dimita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Aronica heeft problemen om de bal te vangen. Crabu is nu in balbezit. Crabu geeft een hoge lob. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ramaioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli probeert naar een medespeler te passen. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ramaioli probeert naar een medespeler te passen. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Calcetti heeft problemen om de bal te vangen. Calcetti geeft een hoge lob. Cervone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Brusca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ramaioli kan de bal niet met de borst controleren. Caraus rent richting de bal. Caraus speelt de bal door. Klungelig pakt Cominelli de bal. Cominelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Caraus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasparetto heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cervone de bal. Cervone draait met de bal, schiet en ... Brusca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anzola 84%, PEPPERSON 16%.
Anzola - PEPPERSON 0:11