Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo Bistrigna
442 Tactiek alberobrutto OFF
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci onderschept slim de pass. George rent richting de bal. George schiet op doel. Rofrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:1

4e minuut.
George speelt de bal door. Cassarino is nu in balbezit. Cassarino passt de bal met de wreef. Barocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Barocci is nu in balbezit. Barocci geeft een hoge lob. Furi is nu in balbezit. Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:2

14e minuut.
Giglio probeert de bal aan de voet te houden. George is nu in balbezit. George passt de bal zonder na te denken. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rofrano trapt de bal weg. Barocci kopt de bal weg. Liunio heeft problemen om de bal te vangen. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap. Rofrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:3

16e minuut.
Bariloni is nu in balbezit. Bariloni probeert naar een medespeler te passen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Giglio kopt de bal weg. Cottini is nu in balbezit. Furi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furi krijgt een gele kaart. Cottini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. George neemt de penalty, wat een uithaal! Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:4

24e minuut.
Kotla probeert naar een medespeler te passen. Barocci rent richting de bal. Barocci passt de bal met de wreef. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ... Rofrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:5

26e minuut.
Bariloni rent richting de bal. Barocci verovert de bal door een tackle van achteren. Barocci met een sublieme pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cassarino rent richting de bal. Cassarino speelt de bal door. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ... Rofrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:6

33e minuut.
Bariloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla onderschept slim de pass. Kotla probeert naar een medespeler te passen. Barocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Giglio de bal onder controle te krijgen. Barocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci probeert naar een medespeler te passen. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. De bal raakt de paal. Barocci is nu in balbezit. Barocci geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kotla geeft de bal voor. Cottini kopt de bal weg. Barocci rent richting de bal. Barocci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:7

38e minuut.
George probeert naar een medespeler te passen. Cottini is nu in balbezit. Cottini passt de bal met de wreef. Barocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barocci speelt de bal door. George is nu in balbezit. George passt de bal in één keer door. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Giglio passt de bal met de wreef. De Benedetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barocci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Furi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cassarino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cottini maakt een snoekduik en kopt de bal. Rofrano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 80%, Bistrigna 20%.
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Cottini de bal. Zamana rent richting de bal. Cottini onderschept slim de pass. Cottini draait met de bal, schiet en ... Rofrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cottini de bal. Cottini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:8

49e minuut.
Cassarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cassarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassarino probeert naar een medespeler te passen. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Cassarino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barocci is nu in balbezit. Barocci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cottini de bal. Cottini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Acciai heeft problemen om de bal te vangen. Alemanno is nu in balbezit. Cassarino geeft een lange en hoge pass. Barocci is nu in balbezit. Barocci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barocci onderschept slim de pass. Barocci met een sublieme pass. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:9

68e minuut.
Barocci passt de bal met de wreef. Zamana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini schiet op doel. Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:10

75e minuut.
Giglio probeert naar een medespeler te passen. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi is nu in balbezit. Cottini onderschept slim de pass. Cottini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cassarino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alemanno is nu in balbezit. Alemanno passt de bal zonder na te denken. Cottini rent richting de bal. Cottini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cottini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Giacco met de inworp. Prata is nu in balbezit. Cottini onderschept slim de pass. Cottini heeft problemen om de bal te vangen. Cottini passt de bal in één keer door. Rofrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barocci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:11

86e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini rent richting de bal. Cottini passt de bal met de wreef. Barocci rent richting de bal. Barocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:12

88e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. George passt de bal met de wreef. Cottini rent richting de bal. Cottini draait met de bal, schiet en ... Rofrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 82%, Bistrigna 18%.
Celtic Lesbo - Bistrigna 0:13