Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premolo FC ⚽️PENROSE BOYS⚽️
352 Tactiek (*(*_(*_*)_*)*)
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Borrasso geeft een hoge lob. Fecarotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecarotta speelt de bal door. Etchecopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchecopar haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc passt de bal zonder na te denken. Gvardiol heeft problemen om de bal te vangen. Abeledo rent richting de bal. Abeledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pratali kan de bal niet met de borst controleren. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo passt de bal zonder na te denken. Pecchi is nu in balbezit. Pecchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol passt de bal met de wreef. Etchecopar is nu in balbezit. Etchecopar haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gios passt de bal met de wreef. Abeledo rent richting de bal. Gvardiol geeft een hoge lob. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Bajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosider rent richting de bal. Kosider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:1

43e minuut.
Jerski passt de bal met de wreef. Fecarotta rent richting de bal. Fecarotta geeft de bal voor. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 54%, ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 46%.
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:2

52e minuut.
Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kosider rent richting de bal. Kosider probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pratali rent richting de bal. Fecarotta verovert de bal door een tackle van achteren. Fecarotta geeft een hoge lob. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gios rent richting de bal. Rossello onderschept slim de pass. Rossello passt de bal in één keer door. Etchecopar is nu in balbezit. Etchecopar haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cavallaro de bal. Tlaga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:3

60e minuut.
Fecarotta kopt de bal weg. Kosider rent richting de bal. Kosider met een sublieme pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Etchecopar is nu in balbezit. Etchecopar met een sublieme pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Bajocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:4

76e minuut.
Gvardiol speelt de bal door. Etchecopar is nu in balbezit. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Etchecopar probeert naar een medespeler te passen. Tlaga is nu in balbezit. Met opzet legt Baricevic zijn tegenspeler op de grond. Baricevic krijgt een gele kaart. Tlaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlaga wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gvardiol probeert naar een medespeler te passen. Cavallaro rent richting de bal. Etchecopar onderschept slim de pass. Etchecopar haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:5

83e minuut.
Baricevic passt de bal zonder na te denken. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol probeert naar een medespeler te passen. Etchecopar is nu in balbezit. Etchecopar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fecarotta heeft problemen om de bal te vangen. Fecarotta passt de bal zonder na te denken. Gvardiol speelt de bal door. Kosider rent richting de bal. Kosider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 67%, ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 33%.
Premolo FC - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:5