Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detroit Pistons exilles
Normal Tactiek all` arrembaggio
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 55.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pizzini de bal. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

2e minuut.
Picolo geeft een lange en hoge pass. Grottaglie kopt de bal weg. Vaghetti is nu in balbezit. Vaghetti schiet op doel. Bianga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kuświk passt de bal met de wreef. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli passt de bal in één keer door. Ragusi rent richting de bal. Ragusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:1

8e minuut.
Ragusi passt de bal zonder na te denken. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Verrazzani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:2

11e minuut.
Picolo is nu in balbezit. Ragusi onderschept slim de pass. Ragusi met een sublieme pass. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Verrazzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda onderschept slim de pass. Salceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:3

12e minuut.
Petruolo geeft de bal voor. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Salceda heeft problemen om de bal te vangen. Salceda schiet op doel. Verrazzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:4

15e minuut.
Nespoli rent richting de bal. Ragusi rent richting de bal. Ragusi passt de bal in één keer door. Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bettega probeert naar een medespeler te passen. Dombi is nu in balbezit. Petruolo probeert naar een medespeler te passen. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi schiet op doel. Verrazzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:5

18e minuut.
Nespoli krijgt zijn hoofd ertegen. Tedaldi heeft problemen om de bal te vangen. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi draait met de bal, schiet en ... Tedaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Thế Trung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salceda heeft problemen om de bal te vangen. Picolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda onderschept slim de pass. Salceda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:6

19e minuut.
Gregoraci met een sublieme pass. Nespoli heeft problemen om de bal te vangen. Petruolo speelt de bal door. Salceda rent richting de bal. Salceda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Petruolo is nu in balbezit. Salceda rent richting de bal. Salceda passt de bal met de wreef. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:7

24e minuut.
Bettega is nu in balbezit. Nespoli onderschept slim de pass. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Salceda is nu in balbezit. Salceda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Boriotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo geeft een lange en hoge pass. Ragusi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ragusi rent richting de bal. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli onderschept slim de pass. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:8

27e minuut.
Gregoraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk rent richting de bal. Kuświk passt de bal zonder na te denken. Ragusi rent richting de bal. Ragusi schiet op doel. Verrazzani bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuświk zal de hoekschop nemen. Salceda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guardia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Trung is nu in balbezit. Thế Trung passt de bal met de wreef. Dombi rent richting de bal. Dombi geeft een hoge lob. Verrazzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ragusi kopt de bal weg. Boriotti kan de bal niet met de borst controleren. Thế Trung met een sublieme pass. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nespoli geeft een hoge lob. Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda schiet op doel. Picolo probeert de bal aan de voet te houden. Verrazzani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:9

34e minuut.
Klungelig pakt Bettega de bal. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli probeert naar een medespeler te passen. Ragusi heeft problemen om de bal te vangen. Ragusi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:10

36e minuut.
Thế Trung passt de bal zonder na te denken. Petruolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ragusi de bal. Salceda is nu in balbezit. Salceda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Picolo trapt de bal weg. Jongh kopt de bal weg. Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:11

38e minuut.
Tedaldi trapt de bal weg. Jongh kopt de bal weg. Salceda heeft problemen om de bal te vangen. Ragusi rent richting de bal. Ragusi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Verrazzani met een sublieme pass. Inworp. Thế Trung met de inworp. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:12

44e minuut.
Nespoli is nu in balbezit. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Salceda rent richting de bal. Salceda haalt uit met een fantastische trap. Verrazzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Pistons 85%, exilles 15%.
Detroit Pistons - exilles 0:12

46e minuut.
Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Trung geeft een hoge lob. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tedaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli onderschept slim de pass. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:13

48e minuut.
Kuświk met een sublieme pass. Petruolo heeft problemen om de bal te vangen. Petruolo probeert naar een medespeler te passen. Ragusi rent richting de bal. Ragusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Picolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi onderschept slim de pass. Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:14

51e minuut.
Kuświk passt de bal in één keer door. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo passt de bal in één keer door. Ragusi is nu in balbezit. Ragusi schiet op doel. Verrazzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:15

55e minuut.
Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda probeert naar een medespeler te passen. Ragusi heeft problemen om de bal te vangen. Ragusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:16

57e minuut.
Daar is Ragusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boriotti is nu in balbezit. Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Ragusi rent richting de bal. Ragusi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ragusi onderschept slim de pass. Ragusi geeft een lange en hoge pass. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gregoraci is nu in balbezit. Vaghetti begaat een overtreding. Gregoraci raakt geblesseerd tijdens het duel. Gregoraci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salceda is nu in balbezit. Salceda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:17

64e minuut.
Cofino kopt de bal weg. Thế Trung geeft een hoge lob. Ragusi rent richting de bal. Ragusi schiet op doel. Verrazzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:18

65e minuut.
Jongh kopt de bal weg. Bettega heeft problemen om de bal te vangen. Petruolo probeert naar een medespeler te passen. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi haalt uit met een fantastische trap. Verrazzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:19

67e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Kuświk geeft de bal voor. Picolo kopt de bal weg. Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ragusi rent richting de bal. Salceda heeft problemen om de bal te vangen. Ragusi is nu in balbezit. Salceda is nu in balbezit. Salceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:20

70e minuut.
Kuświk geeft een hoge lob. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli probeert naar een medespeler te passen. Ragusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:21

73e minuut.
Jongh passt de bal met de wreef. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo speelt de bal door. Daar is Ragusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:22

75e minuut.
Thế Trung met de inworp. Salceda is nu in balbezit. Salceda geeft een hoge lob. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Migliori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gregoraci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salceda schiet op doel. Verrazzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli geeft de bal voor. Cofino heeft problemen om de bal te vangen. Salceda rent richting de bal. Salceda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:23

85e minuut.
Picolo kopt de bal weg. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Picolo controleert de bal met de borst. Salceda is nu in balbezit. Salceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:24

86e minuut.
Klungelig pakt Petruolo de bal. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Salceda is nu in balbezit. Salceda schiet op doel. Paal! Daar is Ragusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragusi schiet op doel. Verrazzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Boriotti rent richting de bal. Petruolo verovert de bal door een tackle van achteren. Petruolo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ragusi de bal. Ragusi haalt uit met een fantastische trap. Verrazzani bokst de bal weg. Nespoli rent richting de bal. Nespoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detroit Pistons - exilles 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detroit Pistons 86%, exilles 14%.
Detroit Pistons - exilles 0:25