Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsi Sconosciuti Gallicese
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov passt de bal in één keer door. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi haalt uit met een fantastische trap. Tognarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:1

5e minuut.
Borsoi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaramonte onderschept slim de pass. Chiaramonte passt de bal zonder na te denken. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zandomeneghi passt de bal zonder na te denken. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kostov de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ... Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zandomeneghi met de inworp. Klungelig pakt Gornati de bal. Gornati geeft een hoge lob. Kostov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Budassi haalt uit met een fantastische trap. Buoscio speelt de bal door. Gosparini rent richting de bal. Gosparini geeft een lange en hoge pass. Budassi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Podenzani rent richting de bal. Budassi verovert de bal door een tackle van achteren. Budassi passt de bal in één keer door. Kostov is nu in balbezit. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:2

22e minuut.
Chiaramonte geeft een lange en hoge pass. Podenzani heeft problemen om de bal te vangen. Budassi speelt de bal door. Kostov rent richting de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Tognarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:3

25e minuut.
Podenzani probeert naar een medespeler te passen. Chiaramonte rent richting de bal. Chiaramonte speelt de bal door. Kostov rent richting de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:4

38e minuut.
Bacconi rent richting de bal. Budassi onderschept slim de pass. Budassi speelt de bal door. Ponzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ponzi rent richting de bal. Ponzi passt de bal zonder na te denken. Malintoppi probeert de bal aan de voet te houden. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi probeert naar een medespeler te passen. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ponzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacconi is nu in balbezit. Kostov is nu in balbezit. Kostov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 72%, Gallicese 28%.
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:5

48e minuut.
Tognarelli speelt de bal door. Gornati kopt de bal weg. Daar is Budassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budassi draait met de bal, schiet en ... Tognarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Zandomeneghi probeert naar een medespeler te passen. Gornati is nu in balbezit. Gornati geeft de bal voor. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov geeft een lange en hoge pass. Tognarelli bokst de bal weg.

53e minuut.
Buoscio kopt de bal weg. Klungelig pakt Borsoi de bal. Ponzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzi draait met de bal, schiet en ... Tognarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:6

56e minuut.
Budassi rent richting de bal. Gornati bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buoscio zijn tegenspeler op de grond. Gornati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gornati wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zandomeneghi speelt de bal door. Daar is Ponzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponzi passt de bal zonder na te denken. Kostov is nu in balbezit. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gornati is nu in balbezit. Gornati geeft een lange en hoge pass. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:7

60e minuut.
Senkić geeft een hoge lob. Gosparini kopt de bal weg. Malintoppi rent richting de bal. Kostov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsoi passt de bal in één keer door. Budassi is nu in balbezit. Budassi draait met de bal, schiet en ... Buoscio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tognarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Chiaramonte speelt de bal door. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buoscio rent richting de bal. Ponzi is nu in balbezit. Ponzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:8

67e minuut.
Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi passt de bal in één keer door. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Destefani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:9

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tognarelli trapt de bal weg. Gornati kopt de bal weg. Budassi is nu in balbezit. Budassi draait met de bal, schiet en ... Tognarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:10

70e minuut.
Zandomeneghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budassi probeert naar een medespeler te passen. Ponzi rent richting de bal. Ponzi schiet op doel. Tognarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:11

78e minuut.
Malintoppi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tcherednik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chiaramonte de bal. Chiaramonte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Calgaro passt de bal met de wreef. Cecchino rent richting de bal. Gornati verovert de bal door een tackle van achteren. Gornati geeft een lange en hoge pass. Kostov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:12

81e minuut.
Inworp. Zandomeneghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gornati rent richting de bal. Gornati geeft een lange en hoge pass. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:13

82e minuut.
Cecchino is nu in balbezit. Budassi onderschept slim de pass. Budassi geeft een lange en hoge pass. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:14

84e minuut.
Zandomeneghi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kostov de bal onder controle te krijgen. Ponzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov rent richting de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tognarelli probeert naar een medespeler te passen. Ben Tifour kopt de bal weg. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel. Tognarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 81%, Gallicese 19%.
Orsi Sconosciuti - Gallicese 0:14