Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:55
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: mik fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
mik fc Real Plebiscito
Normal Tactiek jorgenB
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Rzeski geeft de bal voor. Baleani is nu in balbezit. Baleani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:1

8e minuut.
Barco met een sublieme pass. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. Cauzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:2

13e minuut.
Stemma onderschept slim de pass. Napoliello speelt de bal door. Rzeski met een sublieme pass. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel. Cauzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tecchio rent richting de bal. Tecchio passt de bal in één keer door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel. Cauzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Papetti passt de bal in één keer door. Tecchio rent richting de bal. Tecchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:3

21e minuut.
Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani geeft een hoge lob. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Cauzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tecchio de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Cauzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:4

28e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazio is nu in balbezit. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cauzo trapt de bal weg. Barco speelt de bal door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cauzo met een sublieme pass. Barco probeert naar een medespeler te passen. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:5

32e minuut.
Barco geeft de bal voor. Tecchio kopt de bal weg. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani haalt uit met een fantastische trap. Cauzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:6

33e minuut.
Alì met een snelle inworp. Ginelli probeert de bal met de borst te controleren. Baleani rent richting de bal. Baleani geeft een lange en hoge pass. Tecchio springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Stemma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napoliello rent richting de bal. Met opzet legt Stemma zijn tegenspeler op de grond. Napoliello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Stemma is nu in balbezit. Napoliello verovert de bal door een tackle van achteren. Napoliello geeft een hoge lob. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stemma is nu in balbezit. Napoliello onderschept slim de pass. Napoliello probeert naar een medespeler te passen. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 69%, Real Plebiscito 31%.
mik fc - Real Plebiscito 0:6

46e minuut.
Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli passt de bal in één keer door. Tecchio heeft problemen om de bal te vangen. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Cauzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Alì met een sublieme pass. Barco speelt de bal door. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:7

58e minuut.
Napoliello is nu in balbezit. Napoliello passt de bal in één keer door. Tecchio rent richting de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Ciccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Delicati kopt de bal weg. De Leo is nu in balbezit. Franceschetti is nu in balbezit. De Leo verovert de bal door een tackle van achteren. De Leo geeft de bal voor. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Appicciato probeert naar een medespeler te passen. Innes geeft een hoge lob. Tecchio kopt de bal weg. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Cauzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Napoliello kopt de bal weg. Franceschetti rent richting de bal. Franceschetti geeft de bal voor. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Innes speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Tecchio rent richting de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alì verovert de bal door een tackle van achteren. Alì probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tecchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Cauzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:8

75e minuut.
Klungelig pakt Stemma de bal. Papetti rent richting de bal. Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchio rent richting de bal. Tecchio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Baleani verovert de bal door een tackle van achteren. Delicati rent richting de bal. Delicati passt de bal in één keer door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:9

82e minuut.
Napoliello onderschept slim de pass. Napoliello geeft een hoge lob. Tecchio kopt de bal weg. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Cauzo bokst de bal weg.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baleani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tecchio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:10

85e minuut.
Baleani met een snelle inworp. Tecchio speelt de bal door. Appicciato is nu in balbezit. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:11

88e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal met de wreef. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Real Plebiscito 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 69%, Real Plebiscito 31%.
mik fc - Real Plebiscito 0:12