Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cariocaTIM meldolacity
Normal Tactiek Belgrado ala
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
18.9 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Magaletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe onderschept slim de pass. Labarthe geeft de bal voor. Felletto rent richting de bal. Felletto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto schiet op doel. Puglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:1

4e minuut.
Occulto passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baselice met een snelle inworp. Dot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baselice is nu in balbezit. Baselice geeft een hoge lob. Dot is nu in balbezit. Felletto is nu in balbezit. Felletto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sottile onderschept slim de pass. Sottile geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulf met de inworp. Qarayev geeft de bal voor. Puglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:2

13e minuut.
Mietto rent richting de bal. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev speelt de bal door. Dot is nu in balbezit. Dot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf geeft een lange en hoge pass. Magaletta kopt de bal weg. Baselice is nu in balbezit. Baselice geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Federa rent richting de bal. Baselice verovert de bal door een tackle van achteren. Baselice passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dot de bal. Dot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Bulf met de inworp. Qarayev geeft een hoge lob. Felletto is nu in balbezit. Felletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:3

27e minuut.
Baselice met de inworp. Qarayev rent richting de bal. Qarayev geeft een lange en hoge pass. Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:4

31e minuut.
Baselice met een snelle inworp. Qarayev met een sublieme pass. Benedetto is nu in balbezit. Bulf verovert de bal door een tackle van achteren. Bulf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Federa passt de bal met de wreef. Inworp. Qarayev met een snelle inworp. Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Magaletta is nu in balbezit. Baselice onderschept slim de pass. Baselice geeft de bal voor. Felletto is nu in balbezit. Felletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:5

38e minuut.
Ganzetti passt de bal zonder na te denken. Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf geeft de bal voor. Dot heeft problemen om de bal te vangen. Dot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Baselice is nu in balbezit. Panarello is nu in balbezit. Baselice maakt een afschuwelijke overtreding. Baselice krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cariocaTIM 86%, meldolacity 14%.
cariocaTIM - meldolacity 0:5

52e minuut.
Labarthe onderschept slim de pass. Labarthe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carnesecca de bal. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ganzetti kopt de bal weg. Bulf speelt de bal door. Daar is Felletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felletto schiet op doel. Puglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:6

55e minuut.
Cipriani geeft een hoge lob. Inworp. Baselice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qarayev geeft een hoge lob. Dot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Federa bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev onderschept slim de pass. Qarayev geeft een hoge lob. Dot rent richting de bal. Dot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Baselice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornella met een sublieme pass. Dot met een sublieme pass. Felletto heeft problemen om de bal te vangen. Felletto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mietto geeft een lange en hoge pass. Tornella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tornella probeert naar een medespeler te passen. Dot is nu in balbezit. Dot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Puglia trapt de bal weg. Mietto kopt de bal weg. Baselice geeft de bal voor. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Qarayev is nu in balbezit. Qarayev geeft de bal voor. Dot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot haalt uit met een fantastische trap. Puglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cariocaTIM - meldolacity 0:7

75e minuut.
Bassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baselice verovert de bal door een tackle van achteren. Baselice met een sublieme pass. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fangi is nu in balbezit. Fangi geeft de bal voor. Felletto is nu in balbezit. Felletto haalt uit met een fantastische trap. Carnesecca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev geeft een hoge lob. Cipriani heeft problemen om de bal te vangen. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Qarayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulf is nu in balbezit. Bulf geeft de bal voor. Felletto springt en kopt de bal. Puglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cariocaTIM 87%, meldolacity 13%.
cariocaTIM - meldolacity 0:7