Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:55
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: I boys Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2988
I boys toro
Normal Tactiek ali pivot
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Peyrachia passt de bal met de wreef. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. Biti probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De Paulis onderschept slim de pass. De Paulis geeft een lange en hoge pass. Daar is Miri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavel is nu in balbezit. Clavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman speelt de bal door. De Paulis heeft problemen om de bal te vangen. Moise geeft een lange en hoge pass. Clavel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Peyrachia speelt de bal door. Clavel heeft problemen om de bal te vangen. Clavel passt de bal met de wreef. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gambaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De Paulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roman is nu in balbezit. Roman met een sublieme pass. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:1

15e minuut.
Roman geeft de bal voor. Peyrachia geeft een lange en hoge pass. Clavel is nu in balbezit. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:2

18e minuut.
Peyrachia passt de bal in één keer door. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise passt de bal met de wreef. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clavel rent richting de bal. Clavel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:3

19e minuut.
Peyrachia speelt de bal door. De Paulis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Paulis met een sublieme pass. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft een lange en hoge pass. Peyrachia met een sublieme pass. Clavel is nu in balbezit. Clavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:4

23e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro speelt de bal door. Clavel is nu in balbezit. Clavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:5

28e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clavel de bal. Clavel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Miri de bal. Clavel rent richting de bal. Clavel passt de bal zonder na te denken. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Treder onderschept slim de pass. Treder speelt de bal door. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel schiet op doel. Gambaretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Clavel is nu in balbezit. Clavel draait met de bal, schiet en ... Gambaretto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:6

36e minuut.
Maggioni rent richting de bal. Peyrachia verovert de bal door een tackle van achteren. Peyrachia met een sublieme pass. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:7

38e minuut.
Peyrachia met een sublieme pass. Miri speelt de bal door. Tenani rent richting de bal. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Gambaretto trapt de bal weg van het doel. De Paulis kopt de bal weg. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Moise is nu in balbezit. De Paulis rent richting de bal. Tenani begaat een overtreding. Tenani krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Moise passt de bal met de wreef. Peyrachia rent richting de bal. Peyrachia passt de bal met de wreef. Clavel is nu in balbezit. Clavel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:8

42e minuut.
Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:9

44e minuut.
Bizzarro speelt de bal door. Moise probeert naar een medespeler te passen. Peyrachia probeert naar een medespeler te passen. Clavel is nu in balbezit. Clavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I boys 83%, toro 17%.
I boys - toro 0:10

46e minuut.
Treder geeft de bal voor. Clavel kopt de bal weg. Daar is Biti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gambaretto trapt de bal weg van het doel. Moise kopt de bal weg. Bizzarro controleert de bal met de borst. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Treder rent richting de bal. Treder geeft een lange en hoge pass. Clavel kopt de bal weg. Bizzarro probeert de bal aan de voet te houden. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Gambaretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:11

52e minuut.
De Paulis rent richting de bal. De Paulis passt de bal met de wreef. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman met een sublieme pass. Bizzarro probeert naar een medespeler te passen. Clavel is nu in balbezit. Clavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:12

59e minuut.
De Paulis passt de bal in één keer door. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Clavel de bal. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:13

63e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman passt de bal in één keer door. Clavel is nu in balbezit. Daar is Clavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:14

68e minuut.
De Paulis met de inworp. Moise speelt de bal door. Tenani is nu in balbezit. Moise onderschept slim de pass. Moise geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:15

71e minuut.
Daar is Tenani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moise met een sublieme pass. Bizzarro speelt de bal door. Clavel heeft problemen om de bal te vangen. Clavel schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De Paulis met de inworp. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise geeft een hoge lob. Bizzarro krijgt zijn hoofd ertegen. Gambaretto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Peyrachia geeft een lange en hoge pass. Daar is Buschettu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavel rent richting de bal. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:16

79e minuut.
Canzonieri speelt de bal door. Daar is Tortini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel onderschept slim de pass. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Clavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Miri de bal. Peyrachia probeert naar een medespeler te passen. Buschettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel onderschept slim de pass. Clavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Canzonieri onderschept slim de pass. Canzonieri speelt de bal door. Treder met een sublieme pass. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Gambaretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peyrachia neemt de hoekschop. Bizzarro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - toro 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I boys 79%, toro 21%.
I boys - toro 0:17