Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bistaz UTD Real Pegliolandia
343 Tactiek 4231 - D
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 54.3
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fommei geeft een lange en hoge pass. Câţanu kopt de bal weg. Daar is Romualdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:1

13e minuut.
Goisis rent richting de bal. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertuglia trapt de bal weg van het doel. Lindblad speelt de bal door. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:2

15e minuut.
Cardinale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinale geeft de bal voor. Vaz kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palmisani de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:3

21e minuut.
Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmisani rent richting de bal. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:4

24e minuut.
Spiridione geeft een lange en hoge pass. Cologno controleert de bal met de borst. Câţanu is nu in balbezit. Seidner is nu in balbezit. Vaz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu is nu in balbezit. Romualdo is nu in balbezit. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Bertuglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:5

27e minuut.
Vaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad geeft een hoge lob. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bertuglia met een harde bal richting middenveld. Lindblad kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:6

29e minuut.
Vaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romualdo de bal. Romualdo passt de bal met de wreef. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu schiet op doel. Bertuglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vaz is nu in balbezit. Vaz geeft een lange en hoge pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Bertuglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:7

35e minuut.
Gualdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz onderschept slim de pass. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:8

37e minuut.
Gualdana rent richting de bal. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romualdo de bal. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:9

38e minuut.
Aurala geeft een hoge lob. Daar is Spiridione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:10

39e minuut.
Zani met een sublieme pass. Cologno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologno met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Palmisani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindblad met een snelle inworp. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo geeft een hoge lob. Bertuglia bokst de bal weg.

43e minuut.
Vaz rent richting de bal. Vaz passt de bal zonder na te denken. Romualdo speelt de bal door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lindblad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romualdo heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aurala onderschept slim de pass. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Bertuglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistaz UTD 87%, Real Pegliolandia 13%.
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:11

46e minuut.
Fommei passt de bal zonder na te denken. Vaz is nu in balbezit. Vaz passt de bal in één keer door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Seidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz onderschept slim de pass. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Romualdo heeft problemen om de bal te vangen. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:12

50e minuut.
Câţanu is nu in balbezit. Vaz rent richting de bal. Câţanu rent richting de bal. Vaz rent richting de bal. Vaz haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vaz rent richting de bal. Vaz speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Bertuglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:13

52e minuut.
Zani met een sublieme pass. Klungelig pakt Lello de bal. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bertuglia trapt de bal weg van het doel. Fommei kopt de bal weg. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:14

56e minuut.
Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz geeft de bal voor. Câţanu kopt de bal weg. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:15

57e minuut.
Vaz passt de bal met de wreef. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:16

61e minuut.
Romualdo rent richting de bal. Romualdo passt de bal zonder na te denken. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Bertuglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:17

64e minuut.
Milan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Seidner de bal onder controle te krijgen. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:18

65e minuut.
Fommei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Câţanu de bal. Romualdo rent richting de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Bertuglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:19

66e minuut.
Kouros komt het veld opgelopen. Olivera komt het veld opgelopen. Leoz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lindblad passt de bal in één keer door. Vaz speelt de bal door. Leoz is nu in balbezit. Leoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:20

73e minuut.
Leoz rent richting de bal. Leoz passt de bal in één keer door. Vaz speelt de bal door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lindblad probeert de bal met de borst te controleren. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Leoz is nu in balbezit. Leoz draait met de bal, schiet en ... Bertuglia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:21

77e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een hoge lob. Vaz rent richting de bal. Leoz is nu in balbezit. Leoz draait met de bal, schiet en ... Bertuglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:22

80e minuut.
Milan met een sublieme pass. Lindblad met een sublieme pass. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz schiet op doel. Bertuglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fommei is nu in balbezit. Fommei passt de bal in één keer door. Lindblad speelt de bal door. Leoz rent richting de bal. Leoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Seidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad passt de bal met de wreef. Leoz is nu in balbezit. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Fommei speelt de bal door. Lindblad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lindblad met een snelle inworp. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz passt de bal zonder na te denken. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz schiet op doel. Bertuglia bokst de bal weg. Leoz rent richting de bal. Leoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistaz UTD 82%, Real Pegliolandia 18%.
Bistaz UTD - Real Pegliolandia 0:23