Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EStreetTeam doaislosiebanio
352 Tactiek NewAge_Bass3_R
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 65
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 50
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Babski passt de bal zonder na te denken. Owen is nu in balbezit. Owen geeft de bal voor. Daar is Niewierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewierowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:1

4e minuut.
Babski onderschept slim de pass. Gallinari rent richting de bal. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:2

6e minuut.
Owen rent richting de bal. Owen speelt de bal door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Manig bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen speelt de bal door. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ... Barone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:3

12e minuut.
Owen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pandrhola kopt de bal weg. Daar is Babski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pandrhola probeert naar een medespeler te passen. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Spagnolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spagnolini krijgt een gele kaart. Owen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chaburski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babski kopt de bal weg. Klungelig pakt Niewierowski de bal. Niewierowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Luisini bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen geeft een lange en hoge pass. Babski heeft problemen om de bal te vangen. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone bokst de bal weg. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Carra controleert de bal met de borst. Niewierowski is nu in balbezit. Babski rent richting de bal. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski onderschept slim de pass. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:4

19e minuut.
Owen probeert naar een medespeler te passen. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski passt de bal met de wreef. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:5

20e minuut.
Manig heeft problemen om de bal te vangen. Babski rent richting de bal. Babski geeft de bal voor. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski schiet op doel. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski speelt de bal door. Babski heeft problemen om de bal te vangen. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:6

24e minuut.
Spagnolini verovert de bal door een tackle van achteren. Pandrhola onderschept slim de pass. Pandrhola passt de bal in één keer door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chaburski met een sublieme pass. Klungelig pakt Owen de bal. Owen met een sublieme pass. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:7

28e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo geeft een hoge lob. Babski kopt de bal weg. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barone trapt de bal weg van het doel. Chaburski kopt de bal weg. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:8

31e minuut.
Bottiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski speelt de bal door. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Owen speelt de bal door. Chaburski met een sublieme pass. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:9

35e minuut.
Baggiani probeert naar een medespeler te passen. Carra speelt de bal door. Luisini bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Spagnolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski passt de bal in één keer door. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:10

40e minuut.
Chaburski kopt de bal weg. Babski probeert de bal met de borst te controleren. Babski speelt de bal door. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:11

43e minuut.
Gallinari geeft een lange en hoge pass. Chaburski kopt de bal weg. Simionati heeft problemen om de bal te vangen. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola haalt uit met een fantastische trap. Barone bokst de bal weg. Niewierowski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Simionati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola onderschept slim de pass. Pandrhola passt de bal in één keer door. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niewierowski rent richting de bal. Bottiglione verovert de bal door een tackle van achteren. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 88%, doaislosiebanio 12%.
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:11

47e minuut.
Niewierowski passt de bal met de wreef. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola speelt de bal door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Owen speelt de bal door. Gallinari met een sublieme pass. Luisini rent richting de bal. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pandrhola kopt de bal weg. Klungelig pakt Niewierowski de bal. Babski rent richting de bal. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski schiet op doel. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:12

53e minuut.
Bottiglione is nu in balbezit. Babski onderschept slim de pass. Babski probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barone met een sublieme pass. Chaburski geeft de bal voor. Babski heeft problemen om de bal te vangen. Babski schiet op doel. De bal raakt de paal. Simionati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola onderschept slim de pass. Pandrhola geeft een lange en hoge pass. Niewierowski krijgt zijn hoofd ertegen. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gallinari de bal. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:13

56e minuut.
Belfiore heeft problemen om de bal te vangen. Babski rent richting de bal. Bottiglione begaat een overtreding. Babski raakt geblesseerd tijdens het duel. Owen met een snel genomen vrije trap. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:14

57e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski rent richting de bal. Babski rent richting de bal. Babski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Barone met een harde bal richting middenveld. Chaburski kopt de bal weg. Babski rent richting de bal. Babski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:15

60e minuut.
Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:16

63e minuut.
Niewierowski speelt de bal door. Chaburski is nu in balbezit. Chaburski passt de bal in één keer door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:17

64e minuut.
Babski rent richting de bal. Owen probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. Gallinari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:18

65e minuut.
Belfiore met een sublieme pass. Daar is Baggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carra is nu in balbezit. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone bokst de bal weg. Klungelig pakt Maniello de bal. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Owen passt de bal in één keer door. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski geeft de bal voor. Babski kan de bal niet met de borst controleren. Babski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bottiglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski schiet op doel. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:19

69e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski is nu in balbezit. Niewierowski rent richting de bal. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barone trapt de bal weg van het doel. Owen kopt de bal weg. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:20

72e minuut.
Pandrhola geeft de bal voor. Gallinari is nu in balbezit. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:21

73e minuut.
Owen onderschept slim de pass. Owen geeft een hoge lob. Niewierowski kopt de bal weg. Babski is nu in balbezit. Babski haalt uit met een fantastische trap. Barone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:22

76e minuut.
Chaburski kopt de bal weg. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski speelt de bal door. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Owen onderschept slim de pass. Owen geeft de bal voor. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:23

83e minuut.
Arató passt de bal zonder na te denken. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Owen geeft een hoge lob. Spagnolini is nu in balbezit. Niewierowski onderschept slim de pass. Daar is Babski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:24

90e minuut.
Pandrhola geeft een lange en hoge pass. Owen kopt de bal weg. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 91%, doaislosiebanio 9%.
EStreetTeam - doaislosiebanio 0:25