Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:55
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: FICA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3007
FICA Hippy
Normal Tactiek 3-4-3 (x2)
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Sabatini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:1

6e minuut.
Vino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanka is nu in balbezit. Sanka passt de bal in één keer door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cogliandro geeft een lange en hoge pass. Cancian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Sabatini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt De Micheli de bal. De Micheli speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:2

17e minuut.
Pezzimenti rent richting de bal. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Kijewski rent richting de bal. Kijewski schiet op doel. Sabatini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Sanka rent richting de bal. Sanka met een sublieme pass. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vesco onderschept slim de pass. Kijewski heeft problemen om de bal te vangen. Vesco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vesco krijgt een gele kaart. Kijewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obuchowicz rent richting de bal. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin passt de bal met de wreef. Daar is Kijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:3

30e minuut.
Kijewski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vino zal de hoekschop nemen. Kijewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De Micheli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:4

33e minuut.
Aylwin rent richting de bal. Aylwin speelt de bal door. Daar is Kijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Micheli de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:5

36e minuut.
Cogliandro probeert naar een medespeler te passen. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzimenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Aylwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cogliandro speelt de bal door. Vino heeft problemen om de bal te vangen. Vino probeert naar een medespeler te passen. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sabatini met een harde bal richting middenveld. Obuchowicz kopt de bal weg. Aylwin rent richting de bal. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Obuchowicz met een snelle inworp. Cogliandro geeft een hoge lob. Daar is Vesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijewski rent richting de bal. Kijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:6

43e minuut.
Obuchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obuchowicz passt de bal met de wreef. Sanka rent richting de bal. Sanka geeft een hoge lob. Kijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Obuchowicz de bal. Obuchowicz passt de bal zonder na te denken. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FICA 86%, Hippy 14%.
FICA - Hippy 0:7

46e minuut.
Rantapelkonen met een sublieme pass. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Sabatini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

54e minuut.
Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Aylwin rent richting de bal. Aylwin passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:8

58e minuut.
De Micheli geeft een hoge lob. Inworp. Vino met een snelle inworp. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabatini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:9

59e minuut.
Arboreto speelt de bal door. Maion rent richting de bal. Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Aylwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Micheli geeft een hoge lob. Vino kopt de bal weg. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Paal! Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:10

65e minuut.
Vesco is nu in balbezit. Vesco met een sublieme pass. De Micheli probeert naar een medespeler te passen. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sanka probeert naar een medespeler te passen. Vesco is nu in balbezit. Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:11

69e minuut.
Klungelig pakt Aylwin de bal. Aylwin passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:12

71e minuut.
Aylwin is nu in balbezit. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Kijewski rent richting de bal. Kijewski schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Aylwin passt de bal zonder na te denken. Obuchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro met een sublieme pass. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Sabatini bokst de bal weg. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kijewski heeft problemen om de bal te vangen. Pezzimenti rent richting de bal. Kijewski onderschept slim de pass. Kijewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cancian de bal onder controle te krijgen. Sabatini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cancian trapt de bal weg van het doel. Sanka met een sublieme pass. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:13

78e minuut.
Vesco passt de bal in één keer door. De Micheli speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. Cancian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Sabatini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. De Stefano geeft de bal voor. Vino kopt de bal weg. Aylwin rent richting de bal. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arboreto kopt de bal weg. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen met een sublieme pass. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Obuchowicz kopt de bal weg. Daar is Kijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kijewski schiet op doel. Sabatini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Obuchowicz met een snelle inworp. Cogliandro speelt de bal door. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:14

87e minuut.
Cogliandro passt de bal met de wreef. Kijewski heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Sabatini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FICA - Hippy 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FICA 88%, Hippy 12%.
FICA - Hippy 0:15