Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC potta Antoniana F.C.
343 Tactiek 4-3-3 alto
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 61
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 56.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Paal! Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya schiet op doel. Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado speelt de bal door. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... Asso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:1

8e minuut.
Bro Hansen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Amaya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:2

10e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya schiet op doel. Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:3

12e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft een hoge lob. Alvarado kopt de bal weg. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Maraldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:4

15e minuut.
Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Matera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vara raakt geblesseerd tijdens het duel. Bro Hansen met een snel genomen vrije trap. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Preiano probeert naar een medespeler te passen. Cambiasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi met een sublieme pass. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:5

19e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Bassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Štepka is nu in balbezit. Štepka passt de bal met de wreef. Amaya heeft problemen om de bal te vangen. Amaya draait met de bal, schiet en ... Asso probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ameli geeft de bal voor. Daar is Štepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štepka passt de bal met de wreef. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:6

27e minuut.
Cambiasi speelt de bal door. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amaya de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:7

28e minuut.
Preiano passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit. Matera passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:8

32e minuut.
Włodarz speelt de bal door. Klungelig pakt Cambiasi de bal. Cambiasi met een sublieme pass. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cambiasi probeert naar een medespeler te passen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi speelt de bal door. Klungelig pakt Amaya de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft de bal voor. Amaya is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vara rent richting de bal. Vara passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma speelt de bal door. Klungelig pakt Silaghi de bal. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vara kopt de bal weg. Klungelig pakt Silaghi de bal. Bassanelli begaat een overtreding. Bassanelli krijgt een gele kaart. Silaghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cambiasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silaghi maakt een snoekduik en kopt de bal. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:9

41e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:10

42e minuut.
Potenza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matera de bal. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC potta 85%, Antoniana F.C. 15%.
AC potta - Antoniana F.C. 0:10

46e minuut.
Zadylak komt het veld opgelopen. Otépka komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen. Sarmiento komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Massariol rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento passt de bal met de wreef. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Amaya met een sublieme pass. Klungelig pakt Porras Ruiz de bal. Porras Ruiz met een sublieme pass. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:11

50e minuut.
Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Amaya rent richting de bal. Amaya schiet op doel. Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zadylak kopt de bal weg. Amaya rent richting de bal. Amaya probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Maraldo bokst de bal weg.

53e minuut.
Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Maraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:12

55e minuut.
Štepka heeft problemen om de bal te vangen. Štepka geeft een lange en hoge pass. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asso de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraldo probeert naar een medespeler te passen. Zadylak kopt de bal weg. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:13

58e minuut.
Potenza speelt de bal door. Daar is Tammaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Briscioli geeft de bal voor. Inworp. Porras Ruiz met een snelle inworp. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Vara is nu in balbezit. Vara passt de bal met de wreef. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento schiet op doel. Maraldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:14

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porras Ruiz met een snelle inworp. Briscioli rent richting de bal. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Maraldo met een harde bal richting middenveld. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz passt de bal met de wreef. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:15

70e minuut.
Zadylak rent richting de bal. Zadylak passt de bal zonder na te denken. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:16

72e minuut.
Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara passt de bal zonder na te denken. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:17

74e minuut.
Amaya rent richting de bal. Silaghi is nu in balbezit. Asso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Amaya neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:18

76e minuut.
Bassanelli is nu in balbezit. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi passt de bal met de wreef. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Porras Ruiz passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel. Maraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:19

83e minuut.
Porras Ruiz kopt de bal weg. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:20

84e minuut.
Matera is nu in balbezit. Matera met een sublieme pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:21

85e minuut.
Amaya passt de bal met de wreef. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Porras Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal in één keer door. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:22

89e minuut.
Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento schiet op doel. Asso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:23

90e minuut.
Ameli geeft een hoge lob. Amaya kopt de bal weg. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC potta - Antoniana F.C. 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC potta 86%, Antoniana F.C. 14%.
AC potta - Antoniana F.C. 0:24