Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indiani Padani rovattila
Normal Tactiek meno aggressivi
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 44.4
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Gaddato geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Prolo de bal onder controle te krijgen. Çekirdek kopt de bal weg. Klungelig pakt García Tinchi de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Fraracci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clementi heeft problemen om de bal te vangen. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap. Fraracci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Çekirdek passt de bal zonder na te denken. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clementi begaat een overtreding. García Tinchi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. García Tinchi wilt de vrije trap nemen. Amiranda kopt de bal weg. Aromando probeert de bal aan de voet te houden. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:1

8e minuut.
García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi met een sublieme pass. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Clementi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaddato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aromando maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Talenciak geeft de bal voor. García Tinchi is nu in balbezit. Clementi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Tinchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Tinchi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:2

13e minuut.
Bratkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bratkowski geeft een hoge lob. Daar is Prolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekirdek geeft een lange en hoge pass. Pignone del Carretto springt en kopt de bal. Fraracci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Gaddato met een snelle inworp. Çekirdek is nu in balbezit. Çekirdek geeft de bal voor. Pignone del Carretto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bratkowski neemt vlug de vrije trap. Clementi rent richting de bal. Pignone del Carretto onderschept slim de pass. Pignone del Carretto schiet op doel. Fraracci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:3

17e minuut.
Filadelfi heeft problemen om de bal te vangen. Filadelfi geeft een hoge lob. Aromando bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:4

19e minuut.
Colomé is nu in balbezit. Colomé passt de bal met de wreef. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Pignone del Carretto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Colomé geeft een hoge lob. Aromando kopt de bal weg. Daar is Clementi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:5

24e minuut.
Talenciak passt de bal zonder na te denken. Aromando is nu in balbezit. Aromando passt de bal zonder na te denken. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çekirdek kopt de bal weg. Daar is Prolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi is nu in balbezit. Aromando rent richting de bal. Aromando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amiranda trapt de bal weg van het doel. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Clementi rent richting de bal. Pignone del Carretto verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:6

37e minuut.
Galiotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromando onderschept slim de pass. Aromando passt de bal zonder na te denken. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel. Fraracci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Çekirdek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piva de Toledo komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bergo rent richting de bal. Piva de Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Piva de Toledo met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Fraracci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Talenciak geeft een hoge lob. Daar is Amiranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prolo is nu in balbezit. Aromando onderschept slim de pass. Aromando draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indiani Padani 90%, rovattila 10%.
Indiani Padani - rovattila 0:7

47e minuut.
Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto passt de bal in één keer door. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. Fraracci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:8

51e minuut.
Filadelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Piva de Toledo met een sublieme pass. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:9

56e minuut.
Gaddato geeft een hoge lob. Piva de Toledo kopt de bal weg. Klungelig pakt Barna de bal. Pignone del Carretto rent richting de bal. Pignone del Carretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Filadelfi is nu in balbezit. Filadelfi geeft de bal voor. Daar is Gnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Fraracci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă geeft de bal voor. Galiotta heeft problemen om de bal te vangen. Pignone del Carretto rent richting de bal. Pignone del Carretto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Galiotta controleert de bal met de borst. Piva de Toledo is nu in balbezit. Piva de Toledo speelt de bal door. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap. Fraracci bokst de bal weg.

71e minuut.
Piva de Toledo kopt de bal weg. Clementi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto onderschept slim de pass. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aromando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromando passt de bal in één keer door. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:10

78e minuut.
Prolo is nu in balbezit. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto passt de bal met de wreef. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fraracci met een harde bal richting middenveld. Piva de Toledo speelt de bal door. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tărăşilă onderschept slim de pass. Tărăşilă geeft een hoge lob. Clementi is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gaddato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergo rent richting de bal. Tărăşilă speelt de bal door. Daar is Talenciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talenciak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tărăşilă kopt de bal weg. Delle Monache bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaddato zijn tegenspeler op de grond. Gaddato krijgt een gele kaart.

85e minuut.
García Tinchi controleert de bal met de borst. Prolo rent richting de bal. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Clementi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indiani Padani - rovattila 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indiani Padani 92%, rovattila 8%.
Indiani Padani - rovattila 0:11