Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion FC PANDURI TG-JIU
Normal Tactiek Ops"SORPRESA"
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ziganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda geeft een lange en hoge pass. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal met de wreef. Carabelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Barbosi trapt de bal weg. Benedetti kopt de bal weg. Desiderio is nu in balbezit. Piechna onderschept slim de pass. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cigány rent richting de bal. Cigány passt de bal met de wreef. Canavarro is nu in balbezit. Canavarro geeft de bal voor. Carabelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:1

7e minuut.
Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse onderschept slim de pass. Lecluyse met een sublieme pass. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cigány verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány met een sublieme pass. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj geeft een lange en hoge pass. Piechna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piechna rent richting de bal. Piechna passt de bal zonder na te denken. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:2

14e minuut.
Piechna is nu in balbezit. Piechna geeft een hoge lob. Maj rent richting de bal. Maj haalt uit met een fantastische trap. Barbosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Lecluyse de bal. Piechna rent richting de bal. Lecluyse met een sublieme pass. Canavarro rent richting de bal. Canavarro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cigány passt de bal zonder na te denken. Berton rent richting de bal. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:3

25e minuut.
Maj probeert de bal met de borst te controleren. Maj geeft de bal voor. Piechna springt en kopt de bal. Carabelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:4

26e minuut.
Piechna verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány rent richting de bal. Cigány passt de bal zonder na te denken. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli haalt uit met een fantastische trap. Barbosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lecluyse maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ziganda passt de bal in één keer door. Maj rent richting de bal. Maj passt de bal zonder na te denken. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ziganda verovert de bal door een tackle van achteren. Maj is nu in balbezit. Maj probeert naar een medespeler te passen. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Canavarro geeft een hoge lob. Carabelli geeft een hoge lob. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro geeft een hoge lob. Maj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Berton trapt de bal weg. Lecluyse kopt de bal weg. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carabelli probeert naar een medespeler te passen. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna probeert de bal met de borst te controleren. Piechna draait met de bal, schiet en ... Barbosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:5

42e minuut.
Lecluyse passt de bal met de wreef. Piechna rent richting de bal. Piechna passt de bal in één keer door. Carabelli rent richting de bal. Carabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Carabelli is nu in balbezit. Piechna is nu in balbezit. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:6

43e minuut.
Carabelli passt de bal in één keer door. Maj speelt de bal door. Canavarro probeert naar een medespeler te passen. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro geeft een lange en hoge pass. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli haalt uit met een fantastische trap. Barbosi bokst de bal weg. Berton kan de bal niet met de borst controleren. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion FC 84%, PANDURI TG-JIU 16%.
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:7

50e minuut.
Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány speelt de bal door. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli draait met de bal, schiet en ... Berton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Lecluyse onderschept slim de pass. Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Canavarro is nu in balbezit. Canavarro geeft een lange en hoge pass. Carabelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:8

55e minuut.
Inworp. Maj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cigány geeft een lange en hoge pass. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:9

57e minuut.
Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft een hoge lob. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:10

59e minuut.
Canavarro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benedetti de bal. Barbosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:11

60e minuut.
Canavarro onderschept slim de pass. Canavarro met een sublieme pass. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli draait met de bal, schiet en ... Barbosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canavarro rent richting de bal. Canavarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:12

62e minuut.
Carabelli heeft problemen om de bal te vangen. Carabelli passt de bal in één keer door. Canavarro rent richting de bal. Canavarro geeft een hoge lob. Piechna maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:13

64e minuut.
Maj probeert naar een medespeler te passen. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány met een sublieme pass. Carabelli rent richting de bal. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:14

65e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Carabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carabelli passt de bal in één keer door. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna is nu in balbezit. Carabelli rent richting de bal. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:15

68e minuut.
Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal met de wreef. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ... Barbosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carabelli probeert de bal aan de voet te houden. Maj rent richting de bal. Maj geeft een hoge lob. Daar is Berton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:16

70e minuut.
Carabelli controleert de bal met de borst. Piechna is nu in balbezit. Piechna passt de bal met de wreef. Canavarro rent richting de bal. Canavarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cigány kopt de bal weg. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna passt de bal met de wreef. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Metalli is nu in balbezit. Carabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:17

75e minuut.
Canavarro probeert naar een medespeler te passen. Lecluyse rent richting de bal. Piechna probeert naar een medespeler te passen. Carabelli rent richting de bal. Carabelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lecluyse is nu in balbezit. Lecluyse schiet op doel. Barbosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Piechna rent richting de bal. Piechna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Desiderio rent richting de bal. Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse speelt de bal door. Carabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbosi trapt de bal weg van het doel. Maj kopt de bal weg. Carabelli kan de bal niet met de borst controleren. Carabelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cigány met een sublieme pass. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna passt de bal in één keer door. Carabelli rent richting de bal. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:18

83e minuut.
Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna passt de bal in één keer door. Daar is Carabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabelli draait met de bal, schiet en ... Barbosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:19

84e minuut.
Piechna passt de bal met de wreef. Imbriani rent richting de bal. Carabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna rent richting de bal. Piechna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:20

88e minuut.
Lecluyse passt de bal met de wreef. Piechna rent richting de bal. Piechna draait met de bal, schiet en ... Metalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carabelli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Berton is nu in balbezit. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion FC 85%, PANDURI TG-JIU 15%.
Rhegion FC - PANDURI TG-JIU 0:21