Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US molto Piccoli Spezia
Normal Tactiek 43w2.low
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 59.4
weak Schieten outstanding
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. van Loen met de inworp. Picamiolos speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:1

3e minuut.
Secchio geeft de bal voor. Soriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriente passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:2

5e minuut.
Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos met een sublieme pass. Klungelig pakt Arroyo de bal. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:3

6e minuut.
Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga passt de bal zonder na te denken. Grado probeert de bal met de borst te controleren. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel. Mazzocchin bokst de bal weg. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:4

8e minuut.
Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos passt de bal met de wreef. van Loen speelt de bal door. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:5

9e minuut.
Franzen probeert naar een medespeler te passen. van Loen rent richting de bal. van Loen geeft een hoge lob. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:6

11e minuut.
Daar is Pioltelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picamiolos rent richting de bal. Picamiolos passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picamiolos met een snelle inworp. van Loen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paganoni kopt de bal weg. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Mazzocchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calzalunga speelt de bal door. Inworp. Picamiolos met de inworp. van Loen geeft een hoge lob. Mazzocchin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arroyo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Soriente kan de bal niet met de borst controleren. Soriente geeft de bal voor. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:7

16e minuut.
Soriente kopt de bal weg. Picamiolos speelt de bal door. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Paganoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Pioltelli de bal. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een lange en hoge pass. Arroyo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:8

19e minuut.
Arroyo speelt de bal door. Daar is Picamiolos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picamiolos speelt de bal door. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paganoni de bal. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. Mazzocchin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:9

21e minuut.
Klungelig pakt Terzo de bal. Franzen is nu in balbezit. Franzen geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen geeft de bal voor. Klungelig pakt Paganoni de bal. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Soriente met een sublieme pass. Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos passt de bal in één keer door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mazzocchin trapt de bal weg. Franzen kopt de bal weg. Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos geeft de bal voor. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:10

34e minuut.
Klungelig pakt Calzalunga de bal. Picamiolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamiolos passt de bal in één keer door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Franzen speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite passt de bal zonder na te denken. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:11

37e minuut.
Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzen geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite met een sublieme pass. Arroyo kan de bal niet met de borst controleren. Arroyo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Soriente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franzen rent richting de bal. Franzen geeft een hoge lob. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Franzen passt de bal in één keer door. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Valeri heeft problemen om de bal te vangen. Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een hoge lob. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mazzocchin trapt de bal weg van het doel. Soriente geeft een hoge lob. van Loen kopt de bal weg. Picamiolos geeft een hoge lob. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mazzocchin trapt de bal weg van het doel. Franzen kopt de bal weg. Soriente rent richting de bal. Soriente geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazzocchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Franzen de bal. Franzen speelt de bal door. Arroyo speelt de bal door. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US molto Piccoli 89%, Spezia 11%.
US molto Piccoli - Spezia 0:12

49e minuut.
Picamiolos geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite kopt de bal weg. Paganoni heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:13

56e minuut.
Franzen kopt de bal weg. Picamiolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamiolos met een sublieme pass. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grado bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzen verovert de bal door een tackle van achteren. Paganoni rent richting de bal. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:14

65e minuut.
Soriente met een sublieme pass. Klungelig pakt Grado de bal. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:15

67e minuut.
Brunetto kopt de bal weg. van Loen rent richting de bal. van Loen geeft de bal voor. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:16

68e minuut.
Santarém Leite springt en kopt de bal. Paganoni kopt de bal weg. Soriente is nu in balbezit. Soriente geeft een hoge lob. Santarém Leite springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Brunetto trapt de bal weg van het doel. Picamiolos met een sublieme pass. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een lange en hoge pass. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:17

73e minuut.
Soriente rent richting de bal. Soriente probeert naar een medespeler te passen. Budel geeft een lange en hoge pass. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Mazzocchin met een harde bal richting middenveld. Soriente kopt de bal weg. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schiet op doel. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:18

74e minuut.
Terzo met een sublieme pass. Fanella is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:19

78e minuut.
Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos met een sublieme pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:20

81e minuut.
Mazzocchin met een harde bal richting middenveld. Picamiolos kopt de bal weg. Soriente heeft problemen om de bal te vangen. Soriente geeft een lange en hoge pass. Arroyo kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:21

83e minuut.
Soriente rent richting de bal. Daar is Soriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soriente speelt de bal door. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soriente heeft problemen om de bal te vangen. Soriente geeft een hoge lob. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. Mazzocchin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:22

85e minuut.
Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos speelt de bal door. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft een hoge lob. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:23

88e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen probeert naar een medespeler te passen. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Spezia 0:24

89e minuut.
Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US molto Piccoli 83%, Spezia 17%.
US molto Piccoli - Spezia 0:24