Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Melito F.C. Celtics
Normal Tactiek FraT
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
22.5 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Bilevich probeert naar een medespeler te passen. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini geeft een hoge lob. Spruch rent richting de bal. Spruch haalt uit met een fantastische trap. Crudele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Oberman rent richting de bal. Oberman geeft de bal voor. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch haalt uit met een fantastische trap. Crudele probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal met de wreef. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon geeft een lange en hoge pass. Spruch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sottura heeft problemen om de bal te vangen. Sottura kopt de bal weg. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey geeft een hoge lob. Spruch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Crisanto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelizzon met een snelle inworp. Crisanto controleert de bal met de borst. Spruch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sottura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:1

14e minuut.
Oberman met een snelle inworp. Pancaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Begoña verovert de bal door een tackle van achteren. Begoña geeft een lange en hoge pass. Spruch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Crisanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelizzon met de inworp. Anzolini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
de Goey is nu in balbezit. de Goey passt de bal met de wreef. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch draait met de bal, schiet en ... Crudele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:2

24e minuut.
de Goey geeft de bal voor. Sottura kopt de bal weg. Crisanto heeft problemen om de bal te vangen. Spruch rent richting de bal. Spruch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crisanto de bal. Spruch is nu in balbezit. Spruch draait met de bal, schiet en ... Crudele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pelizzon geeft de bal voor. Oberman probeert de bal met de borst te controleren. Oberman met een sublieme pass. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vettori geeft een lange en hoge pass. Crisanto kopt de bal weg. Pelizzon is nu in balbezit. Pelizzon geeft een lange en hoge pass. Spruch springt en kopt de bal. Crudele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:3

38e minuut.
Anzolini rent richting de bal. Sargentelli probeert naar een medespeler te passen. Oberman is nu in balbezit. Oberman draait met de bal, schiet en ... Crudele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:4

39e minuut.
Begoña geeft een hoge lob. Sottura kopt de bal weg. Begoña controleert de bal met de borst. Begoña geeft een lange en hoge pass. Spruch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini geeft een hoge lob. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Melito 81%, F.C. Celtics 19%.
Football Melito - F.C. Celtics 0:5

47e minuut.
Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarelli passt de bal in één keer door. Spruch is nu in balbezit. Spruch draait met de bal, schiet en ... Crudele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:6

55e minuut.
Pelizzon rent richting de bal. Anzolini rent richting de bal. Anzolini probeert naar een medespeler te passen. Spruch rent richting de bal. Spruch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey heeft problemen om de bal te vangen. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Spruch rent richting de bal. Spruch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:7

63e minuut.
Sottura kopt de bal weg. Klungelig pakt de Goey de bal. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Spruch rent richting de bal. Spruch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:8

65e minuut.
Bilevich rent richting de bal. Bilevich geeft een hoge lob. Spruch controleert de bal met de borst. Spruch haalt uit met een fantastische trap. Crudele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:9

70e minuut.
Vettori passt de bal met de wreef. Pelizzon rent richting de bal. Pelizzon passt de bal in één keer door. Spruch is nu in balbezit. Spruch schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Begoña bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarelli rent richting de bal. Boscarelli passt de bal in één keer door. Spruch rent richting de bal. Spruch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:10

73e minuut.
Anzolini geeft een hoge lob. Oberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberman passt de bal zonder na te denken. Spruch rent richting de bal. Spruch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gonella geeft een lange en hoge pass. Begoña is nu in balbezit. Pancaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Pancaldi passt de bal zonder na te denken. Pelizzon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ravasio met een snelle inworp. Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey verovert de bal door een tackle van achteren. de Goey geeft een hoge lob. Spruch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:11

90e minuut.
Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch probeert naar een medespeler te passen. Oberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberman haalt uit met een fantastische trap. Crudele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Melito - F.C. Celtics 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Melito 75%, F.C. Celtics 25%.
Football Melito - F.C. Celtics 0:12