Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maronn e l Arc Mola F.C.
433 Tactiek lino banfi
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 61.3
unsatisfactory Schieten incredible
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Mikyska onderschept slim de pass. Mikyska met een sublieme pass. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oliveto trapt de bal weg van het doel. Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev probeert naar een medespeler te passen. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Fassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rejkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Oliveto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:1

10e minuut.
Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirinzoni geeft een hoge lob. Mikyska kopt de bal weg. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. Oliveto bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Mikyska de bal. Kantar rent richting de bal. Kantar met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:2

14e minuut.
de Matos met een sublieme pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iemmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iemmi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
de Matos draait met de bal, schiet en ... Fassi verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Oliveto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev geeft een lange en hoge pass. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Oliveto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Iemmi is nu in balbezit. Mikyska verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Oliveto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:3

18e minuut.
Iemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos onderschept slim de pass. de Matos passt de bal in één keer door. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Oliveto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mikyska controleert de bal met de borst. Ferrara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikyska raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikyska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iemmi heeft problemen om de bal te vangen. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Fassi met een harde bal richting middenveld. Mikyska kopt de bal weg. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... Paal! Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:4

23e minuut.
Mikyska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikyska passt de bal zonder na te denken. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:5

24e minuut.
D`Errico is nu in balbezit. Kantar onderschept slim de pass. Kantar passt de bal met de wreef. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliveto met een harde bal richting middenveld. Gurău kopt de bal weg. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fassi rent richting de bal. de Matos onderschept slim de pass. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:6

28e minuut.
Kantar is nu in balbezit. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski speelt de bal door. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Peshev is nu in balbezit. Peshev speelt de bal door. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Oliveto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:7

32e minuut.
Fassi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peshev met de inworp. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gurău met een sublieme pass. Daar is de Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Matos passt de bal met de wreef. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mikyska speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. de Matos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:8

41e minuut.
Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Mikyska is nu in balbezit. Mikyska passt de bal met de wreef. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Oliveto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:9

44e minuut.
Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Oliveto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:10

45e minuut.
Kantar onderschept slim de pass. Mikyska rent richting de bal. Mikyska passt de bal zonder na te denken. de Matos kan de bal niet met de borst controleren. de Matos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maronn e l Arc 87%, Mola F.C. 13%.
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:10

47e minuut.
D`Errico kan de bal niet met de borst controleren. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal in één keer door. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fassi trapt de bal weg van het doel. Peshev kopt de bal weg. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:11

49e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal in één keer door. Kantar is nu in balbezit. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:12

51e minuut.
Logara speelt de bal door. Peshev speelt de bal door. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:13

52e minuut.
Kantar passt de bal zonder na te denken. Logara is nu in balbezit. Logara speelt de bal door. Klungelig pakt de Matos de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daar is de Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:14

56e minuut.
Peshev speelt de bal door. Gurău speelt de bal door. Mikyska controleert de bal met de borst. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:15

58e minuut.
Peshev passt de bal zonder na te denken. Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft de bal voor. Klungelig pakt de Matos de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Kantar de bal. Tirinzoni rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Oliveto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:16

63e minuut.
Rossano rent richting de bal. Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejkowski geeft een hoge lob. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Oliveto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:17

64e minuut.
D`Errico met een sublieme pass. Pinello is nu in balbezit. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel. Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:18

66e minuut.
Logara geeft een hoge lob. de Matos kopt de bal weg. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:19

67e minuut.
Tirinzoni geeft een lange en hoge pass. Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev passt de bal zonder na te denken. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Logara geeft een lange en hoge pass. Tirinzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Peshev de bal. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel. Oliveto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tirinzoni trapt de bal weg van het doel. Peshev kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:20

77e minuut.
Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Iemmi rent richting de bal. Kantar onderschept slim de pass. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:21

78e minuut.
Peshev rent richting de bal. Peshev passt de bal met de wreef. Mikyska rent richting de bal. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oliveto trapt de bal weg van het doel. Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev passt de bal met de wreef. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
de Matos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciccardi met de inworp. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikyska onderschept slim de pass. Mikyska probeert naar een medespeler te passen. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:22

83e minuut.
Kantar rent richting de bal. Kantar passt de bal zonder na te denken. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski geeft een hoge lob. Kantar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Oliveto met een harde bal richting middenveld. Peshev kopt de bal weg. Daar is Mikyska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikyska haalt uit met een fantastische trap. Paal! de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:23

87e minuut.
Kantar passt de bal zonder na te denken. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel. Tirinzoni probeert de bal aan de voet te houden. Oliveto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:24

90e minuut.
Ciccardi rent richting de bal. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. de Matos passt de bal zonder na te denken. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maronn e l Arc 86%, Mola F.C. 14%.
Maronn e l Arc - Mola F.C. 0:24