Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
retinaverde News Time
Normal Tactiek in C 2 Ali
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Inworp. Silingardi met een snelle inworp. Lanfranchi heeft problemen om de bal te vangen. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:1

4e minuut.
Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Sisinna met een sublieme pass. Renna kopt de bal weg. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Sisinna bokst de bal weg. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:2

5e minuut.
Lanfranchi is nu in balbezit. Lanfranchi speelt de bal door. Trimarchi is nu in balbezit. Masì verovert de bal door een tackle van achteren. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormella met de inworp. Manfredini rent richting de bal. Manfredini geeft de bal voor. Piacquadio springt en kopt de bal. Sisinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Laiti is nu in balbezit. Laiti met een sublieme pass. Prevosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio onderschept slim de pass. Piacquadio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sisinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:3

11e minuut.
Masì passt de bal in één keer door. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Sisinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dindalini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:4

12e minuut.
Achilli is nu in balbezit. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilli verovert de bal door een tackle van achteren. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:5

16e minuut.
Prevosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredini verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredini geeft een lange en hoge pass. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Trimarchi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manfredini zal de hoekschop nemen. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:6

24e minuut.
Masì passt de bal in één keer door. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio draait met de bal, schiet en ... Dindalini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:7

32e minuut.
Sisinna trapt de bal weg. Klungelig pakt Ormella de bal. Ormella kopt de bal weg. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:8

38e minuut.
Laiti geeft een lange en hoge pass. Manfredini kopt de bal weg. Daar is Dindalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ormella is nu in balbezit. Ormella speelt de bal door. Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Trimarchi met een sublieme pass. Prevosti is nu in balbezit. Masì verovert de bal door een tackle van achteren. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Manfredini geeft een hoge lob. Piacquadio kopt de bal weg. Dindalini heeft problemen om de bal te vangen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ... Sisinna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: retinaverde 84%, News Time 16%.
retinaverde - News Time 0:9

47e minuut.
Prevosti is nu in balbezit. Prevosti met een sublieme pass. Manfredini speelt de bal door. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:10

48e minuut.
Manfredini geeft de bal voor. Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì met een sublieme pass. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:11

60e minuut.
Laiti passt de bal met de wreef. Piacquadio is nu in balbezit. Trimarchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio onderschept slim de pass. Piacquadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:12

65e minuut.
Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacquadio probeert naar een medespeler te passen. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ... Sisinna bokst de bal weg. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:13

67e minuut.
Masì verovert de bal door een tackle van achteren. Masì speelt de bal door. Manfredini met een sublieme pass. Daar is Piacquadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piacquadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:14

69e minuut.
Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Laiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiti met een sublieme pass. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Renna is nu in balbezit. Renna probeert naar een medespeler te passen. Ormella probeert naar een medespeler te passen. Piacquadio heeft problemen om de bal te vangen. Piacquadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:15

75e minuut.
Manfredini geeft een hoge lob. Piacquadio heeft problemen om de bal te vangen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel. Sisinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:16

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dindalini met een harde bal richting middenveld. Renna kopt de bal weg. Manfredini is nu in balbezit. Manfredini geeft de bal voor. Sisinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:17

79e minuut.
Lanfranchi is nu in balbezit. Dall`Ara verovert de bal door een tackle van achteren. Laiti met een sublieme pass. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Manfredini rent richting de bal. Manfredini geeft een hoge lob. Trimarchi kopt de bal weg. Laiti rent richting de bal. Laiti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sisinna trapt de bal weg van het doel. Manfredini kopt de bal weg. Piacquadio heeft problemen om de bal te vangen. Piacquadio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Laiti geeft de bal voor. Manfredini kopt de bal weg. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
retinaverde - News Time 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: retinaverde 76%, News Time 24%.
retinaverde - News Time 0:18