Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diavoli Sciocchi A.C. Divino Amore
Normal Tactiek 4-1-2-3 Centr
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 52.7
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Pappada speelt de bal door. Daar is Porcellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cagnazzo kopt de bal weg. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hébert de bal onder controle te krijgen. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Galiero de bal. Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Bracciale rent richting de bal. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:1

11e minuut.
Cagnazzo passt de bal met de wreef. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert passt de bal zonder na te denken. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hébert geeft een hoge lob. Pleśnar is nu in balbezit. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ... Borlini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Porcellini de bal. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bracciale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracciale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santini met een snelle inworp. Galiero rent richting de bal. Pleśnar onderschept slim de pass. Pleśnar geeft de bal voor. Pappada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Roselli rent richting de bal. Roselli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hébert met de inworp. Cagnazzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pappada met een harde bal richting middenveld. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:3

29e minuut.
Cagnazzo is nu in balbezit. Cagnazzo passt de bal zonder na te denken. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale haalt uit met een fantastische trap. Pappada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:4

32e minuut.
Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk passt de bal met de wreef. Bracciale rent richting de bal. Bracciale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Cagnazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hébert rent richting de bal. Hébert geeft een lange en hoge pass. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Santini geeft een lange en hoge pass. Cagnazzo geeft een hoge lob. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cagnazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnazzo geeft een hoge lob. Borlini rent richting de bal. Pleśnar onderschept slim de pass. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:5

40e minuut.
Bonaduce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porcellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bracciale zijn tegenspeler op de grond. Bracciale krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mezzaro rent richting de bal. Cagnazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnazzo speelt de bal door. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:6

43e minuut.
Musello bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk speelt de bal door. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnazzo probeert naar een medespeler te passen. Bracciale rent richting de bal. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 81%, A.C. Divino Amore 19%.
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:6

46e minuut.
Marczuk met een sublieme pass. Daar is Koutsoftas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsoftas probeert naar een medespeler te passen. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Cagnazzo probeert de bal met de borst te controleren. Cagnazzo geeft de bal voor. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:7

49e minuut.
Galiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar speelt de bal door. Bracciale rent richting de bal. Bracciale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pappada trapt de bal weg van het doel. Hébert kopt de bal weg. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cagnazzo geeft de bal voor. Roselli kopt de bal weg. Galiero heeft problemen om de bal te vangen. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cagnazzo is nu in balbezit. Cagnazzo geeft een hoge lob. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ... Pappada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Pappada trapt de bal weg van het doel. Cagnazzo kopt de bal weg. Bracciale rent richting de bal. Bracciale geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cagnazzo kopt de bal weg. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Bracciale onderschept slim de pass. Bracciale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:8

57e minuut.
Hébert geeft de bal voor. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar passt de bal zonder na te denken. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:9

58e minuut.
Borlini met een sublieme pass. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk passt de bal in één keer door. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:10

62e minuut.
Pleśnar geeft de bal voor. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk probeert naar een medespeler te passen. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:11

63e minuut.
Bakker speelt de bal door. Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale onderschept slim de pass. Bracciale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pappada trapt de bal weg. Cagnazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnazzo probeert naar een medespeler te passen. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk schiet op doel. Pappada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pappada trapt de bal weg. Cagnazzo kopt de bal weg. Bracciale probeert de bal met de borst te controleren. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:12

67e minuut.
Bonaduce passt de bal in één keer door. Mezzaro is nu in balbezit. Mezzaro passt de bal zonder na te denken. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. Pappada bokst de bal weg.

69e minuut.
Cagnazzo geeft een lange en hoge pass. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale geeft een lange en hoge pass. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:13

71e minuut.
Hébert probeert naar een medespeler te passen. Bracciale rent richting de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:14

71e minuut.
Bonaduce speelt de bal door. Porcellini heeft problemen om de bal te vangen. Mezzaro is nu in balbezit. Bracciale verovert de bal door een tackle van achteren. Bracciale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cagnazzo rent richting de bal. Cagnazzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Cagnazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cagnazzo geeft een hoge lob. Bracciale springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:15

77e minuut.
Daar is Bakker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakker speelt de bal door. Cagnazzo speelt de bal door. Bracciale controleert de bal met de borst. Bracciale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mezzaro geeft een hoge lob. Cagnazzo heeft problemen om de bal te vangen. Cagnazzo met een sublieme pass. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale draait met de bal, schiet en ... Pappada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:16

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagnazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hébert geeft de bal voor. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 81%, A.C. Divino Amore 19%.
Diavoli Sciocchi - A.C. Divino Amore 0:16