Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropea fc Stella Azzurra
Normal Tactiek Max 4-3-1-2 G
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 56
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Hennig rent richting de bal. Hennig probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:1

2e minuut.
Blasi met een sublieme pass. Daar is Iozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Livori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:2

2e minuut.
Blasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Klungelig pakt Testosteron de bal. Testosteron geeft de bal voor. Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:3

5e minuut.
Berthelot onderschept slim de pass. Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Morchia speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:4

7e minuut.
Testosteron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zanchetti de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scorpio de bal onder controle te krijgen. Livori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guevara is nu in balbezit. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel. Livori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:5

8e minuut.
Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara rent richting de bal. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hennig passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal zonder na te denken. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Livori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guevara rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hennig neemt de hoekschop. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:6

13e minuut.
Costea geeft de bal voor. Hennig rent richting de bal. Hennig geeft een lange en hoge pass. Ochoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zanchetti de bal. Livori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:7

15e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia rent richting de bal. Morchia haalt uit met een fantastische trap. Livori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:8

17e minuut.
Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Gaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Livori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:9

21e minuut.
Berthelot is nu in balbezit. Berthelot geeft een hoge lob. Ochoa kopt de bal weg. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Livori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:10

23e minuut.
Morchia geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Scorpio trapt de bal weg. Morchia kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft de bal voor. Klungelig pakt Scorpio de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Guevara rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:11

28e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa schiet op doel. Zanchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:12

29e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Klungelig pakt Zanchetti de bal. Ochoa rent richting de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot passt de bal met de wreef. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia geeft een lange en hoge pass. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Livori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scorpio speelt de bal door. Gaiti kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Livori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Scorpio met een harde bal richting middenveld. Morchia kopt de bal weg. Guevara is nu in balbezit. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Livori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guevara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:13

36e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft de bal voor. Daar is Stia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morchia geeft een lange en hoge pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hennig zal de hoekschop nemen. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:14

41e minuut.
Berthelot heeft problemen om de bal te vangen. Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Livori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:15

41e minuut.
Klungelig pakt Iozzi de bal. Ochoa is nu in balbezit. Morchia geeft een hoge lob. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... Livori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Livori probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zanchetti de bal. Livori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropea fc 87%, Stella Azzurra 13%.
Tropea fc - Stella Azzurra 0:16

48e minuut.
Hennig passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een hoge lob. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Berthelot passt de bal met de wreef. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:17

52e minuut.
Iozzi probeert naar een medespeler te passen. Blasi heeft problemen om de bal te vangen. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:18

54e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Livori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:19

54e minuut.
Guevara onderschept slim de pass. Guevara passt de bal met de wreef. Hennig is nu in balbezit. Hennig geeft een lange en hoge pass. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:20

56e minuut.
Morchia passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal met de wreef. Ochoa probeert de bal met de borst te controleren. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zanchetti de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:21

58e minuut.
Morchia probeert naar een medespeler te passen. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot passt de bal in één keer door. Hennig geeft een hoge lob. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:22

60e minuut.
Morchia rent richting de bal. Morchia geeft een lange en hoge pass. Testosteron kopt de bal weg. Hennig controleert de bal met de borst. Hennig geeft een lange en hoge pass. Livori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Iozzi de bal. Mitidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitidieri passt de bal met de wreef. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Livori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scorpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guevara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nasolu kopt de bal weg. Morchia speelt de bal door. Testosteron is nu in balbezit. Testosteron geeft de bal voor. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Livori speelt de bal door. Daar is Testosteron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testosteron met een sublieme pass. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Livori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:23

70e minuut.
Morchia met de inworp. Berthelot is nu in balbezit. Berthelot speelt de bal door. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Livori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:24

73e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa geeft de bal voor. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara onderschept slim de pass. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Testosteron met een sublieme pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:25

76e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Morchia rent richting de bal. Morchia passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Livori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:26

79e minuut.
Testosteron speelt de bal door. Hennig is nu in balbezit. Hennig passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morchia met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Berthelot kopt de bal weg. Grandoni probeert de bal met de borst te controleren. Morchia verovert de bal door een tackle van achteren. Morchia geeft een lange en hoge pass. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Berthelot rent richting de bal. Berthelot met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Livori met een harde bal richting middenveld. Testosteron is nu in balbezit. Testosteron passt de bal in één keer door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:27

85e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Zanchetti rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:28

88e minuut.
Berthelot passt de bal zonder na te denken. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia passt de bal in één keer door. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Testosteron de bal. Testosteron probeert naar een medespeler te passen. Hennig speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Testosteron is nu in balbezit. Testosteron geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Accettola de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Stella Azzurra 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropea fc 85%, Stella Azzurra 15%.
Tropea fc - Stella Azzurra 0:29