Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garghi Team Ombre Rosse
Normal Tactiek THEENTERSANDMAN
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten matig
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu passt de bal met de wreef. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap. Costaglione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:1

4e minuut.
Leone speelt de bal door. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano passt de bal in één keer door. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:2

8e minuut.
Rustichelli geeft de bal voor. Inworp. Zampati met de inworp. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Costaglione maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:3

17e minuut.
Cuccus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccus geeft een lange en hoge pass. Zampati is nu in balbezit. Zampati geeft een lange en hoge pass. Vîlcu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Zampati is nu in balbezit. Zampati met een sublieme pass. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Passalacqua probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:4

22e minuut.
Di Masio is nu in balbezit. Di Masio passt de bal zonder na te denken. Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Costaglione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:5

25e minuut.
Vescovi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cognar komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tezzele speelt de bal door. Tortini is nu in balbezit. Massi begaat een overtreding. Massi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Belli onderschept slim de pass. Sladil verovert de bal door een tackle van achteren. Sladil geeft de bal voor. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap. Costaglione werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sladil passt de bal zonder na te denken. Bartolini heeft problemen om de bal te vangen. Di Masio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Masio geeft een lange en hoge pass. Vîlcu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costaglione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rustichelli trapt de bal weg. Sladil kopt de bal weg. Vîlcu rent richting de bal. Zampati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garghi Team 82%, Ombre Rosse 18%.
Garghi Team - Ombre Rosse 0:5

46e minuut.
Borislavov speelt de bal door. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Cuccus geeft de bal voor. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu passt de bal met de wreef. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Passalacqua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Masio met een snelle inworp. Klungelig pakt Allegretti de bal. Allegretti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Di Masio met een sublieme pass. Cuccus is nu in balbezit. Di Masio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Masio geeft een hoge lob. Zampati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:6

54e minuut.
Vittoriano speelt de bal door. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zampati de bal. Zampati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:7

56e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Zampati rent richting de bal. Zampati haalt uit met een fantastische trap. Costaglione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:8

56e minuut.
Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Agliani de bal. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bartolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zampati met de inworp. Di Masio is nu in balbezit. Di Masio passt de bal in één keer door. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Costaglione bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - Ombre Rosse 0:9

66e minuut.
Bartolini geeft de bal voor. Inworp. Di Masio met de inworp. Allegretti kan de bal niet met de borst controleren. Allegretti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Passalacqua heeft problemen om de bal te vangen. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartolini. Bartolini krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini probeert naar een medespeler te passen. Zampati heeft problemen om de bal te vangen. Zampati geeft een lange en hoge pass. Vîlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Allegretti probeert de bal aan de voet te houden. Borislavov is nu in balbezit. Borislavov geeft de bal voor. Allegretti rent richting de bal. Allegretti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Zampati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampati probeert naar een medespeler te passen. Passalacqua rent richting de bal. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Vittoriano rent richting de bal. Bartolini maakt een afschuwelijke overtreding. Bartolini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Borislavov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Răduleţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garghi Team 81%, Ombre Rosse 19%.
Garghi Team - Ombre Rosse 0:9