Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona spain fc A Mani Basse
Attack Tactiek QQ3-B
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20 gemiddelde waardering 53.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Formica probeert naar een medespeler te passen. Peresada met een sublieme pass. Şüküroğlu is nu in balbezit. Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Daar is Bottina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereyra onderschept slim de pass. Akif is nu in balbezit. Akif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:1

14e minuut.
Formica heeft problemen om de bal te vangen. Formica probeert naar een medespeler te passen. Peresada probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ariano probeert naar een medespeler te passen. Formica rent richting de bal. Formica geeft een hoge lob. Akif krijgt zijn hoofd ertegen. Belligerante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:2

17e minuut.
Ariano met een sublieme pass. Peresada heeft problemen om de bal te vangen. Peresada passt de bal met de wreef. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Formica geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu met een sublieme pass. Daar is Pereyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akif is nu in balbezit. Akif schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Akif haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Taccoli de bal onder controle te krijgen. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica passt de bal zonder na te denken. Peresada speelt de bal door. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Belligerante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ariano passt de bal in één keer door. Cuéllar Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Jiménez geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... Belligerante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:3

33e minuut.
Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft de bal voor. Pereyra kopt de bal weg. Akif rent richting de bal. Akif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Formica de bal. Formica geeft een lange en hoge pass. Daar is Akif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:4

39e minuut.
Gazzaneo geeft een hoge lob. Ariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda begaat een overtreding. Breda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ariano passt de bal met de wreef. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra probeert naar een medespeler te passen. Akif is nu in balbezit. Akif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Belligerante trapt de bal weg van het doel. Peresada kopt de bal weg. Şüküroğlu met een sublieme pass. Akif heeft problemen om de bal te vangen. Akif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Şüküroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu passt de bal in één keer door. Akif rent richting de bal. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 73%, A Mani Basse 27%.
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:4

46e minuut.
Cuéllar Jiménez geeft een hoge lob. Marconato kopt de bal weg. Peresada probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Taccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:5

51e minuut.
Ariano met een sublieme pass. Formica rent richting de bal. Formica passt de bal met de wreef. Akif is nu in balbezit. Akif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Peresada speelt de bal door. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu probeert naar een medespeler te passen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:6

57e minuut.
Akif kopt de bal weg. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marconato is nu in balbezit. Şüküroğlu onderschept slim de pass. Şüküroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Belligerante met een sublieme pass. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Şüküroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tecchi rent richting de bal. Cuéllar Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar Jiménez passt de bal met de wreef. Daar is Akif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belligerante met een harde bal richting middenveld. Formica kopt de bal weg. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Belligerante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Belligerante maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peresada kopt de bal weg. Klungelig pakt Scapin de bal. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:7

69e minuut.
Akif passt de bal met de wreef. Ariano speelt de bal door. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada speelt de bal door. Akif is nu in balbezit. Paal! Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:8

72e minuut.
Taccoli geeft de bal voor. Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peresada kopt de bal weg. Daar is Şüküroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ariano geeft een hoge lob. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada met een sublieme pass. Klungelig pakt Akif de bal. Akif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Seminara rent richting de bal. Seminara geeft een hoge lob. Ariano geeft de bal voor. Akif is nu in balbezit. Akif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Formica kopt de bal weg. Ariano is nu in balbezit. Ariano met een sublieme pass. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:9

89e minuut.
Peresada met de inworp. Camarda probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 78%, A Mani Basse 22%.
Barcelona spain fc - A Mani Basse 0:10