Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:56
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Ripese Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Ripese birillo
Normal Tactiek 4-1-2-3
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 59
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Massidda geeft een hoge lob. Bisiach onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gotelli neemt de hoekschop. Devičić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:1

4e minuut.
Avesti is nu in balbezit. Devičić rent richting de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rescigno trapt de bal weg. Gotelli kopt de bal weg. Devičić is nu in balbezit. Devičić geeft de bal voor. Avesti maakt een snoekduik en kopt de bal. Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Głusejdo probeert de bal aan de voet te houden. Massidda rent richting de bal. Massidda passt de bal zonder na te denken. Avesti rent richting de bal. Avesti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Massidda is nu in balbezit. Massidda passt de bal met de wreef. Devičić is nu in balbezit. Devičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:2

9e minuut.
Massidda bereikt de bal nog maar net als eerste. Massidda geeft een lange en hoge pass. Devičić rent richting de bal. Devičić draait met de bal, schiet en ... Calcagnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:3

11e minuut.
Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti verovert de bal door een tackle van achteren. Avesti met een sublieme pass. Devičić rent richting de bal. Devičić draait met de bal, schiet en ... Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gotelli zal de hoekschop nemen. Daar is Avesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massidda is nu in balbezit. Massidda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gotelli is nu in balbezit. Gotelli geeft een hoge lob. Devičić rent richting de bal. Devičić schiet op doel. Calcagnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:4

14e minuut.
Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli probeert naar een medespeler te passen. Devičić rent richting de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti draait met de bal, schiet en ... Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hana Awzai met een sublieme pass. Avesti is nu in balbezit. Avesti passt de bal met de wreef. Devičić rent richting de bal. Devičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:5

18e minuut.
Massidda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avesti passt de bal zonder na te denken. Devičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić haalt uit met een fantastische trap. Calcagnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avesti kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Głusejdo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bisiach de bal. Devičić kopt de bal weg. Avesti heeft problemen om de bal te vangen. Avesti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:6

21e minuut.
Massidda geeft een lange en hoge pass. Avesti kopt de bal weg. Rescigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić onderschept slim de pass. Devičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:7

22e minuut.
Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti probeert naar een medespeler te passen. Massidda speelt de bal door. Devičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić is nu in balbezit. Avesti is nu in balbezit. Avesti draait met de bal, schiet en ... Calcagnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:8

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gotelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een hoge lob. Avesti maakt een snoekduik en kopt de bal. Calcagnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:9

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głusejdo met de inworp. Massidda heeft problemen om de bal te vangen. Massidda geeft een hoge lob. Avesti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Eupili kopt de bal weg. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli passt de bal met de wreef. Daar is Avesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avesti draait met de bal, schiet en ... Calcagnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bisiach bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić verovert de bal door een tackle van achteren. Devičić schiet op doel. Calcagnino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:10

30e minuut.
Consalvo is nu in balbezit. Devičić onderschept slim de pass. Devičić geeft een lange en hoge pass. Avesti rent richting de bal. Avesti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:11

34e minuut.
Consalvo kopt de bal weg. Gotelli rent richting de bal. Gotelli speelt de bal door. Avesti is nu in balbezit. Avesti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Eupili bereikt de bal nog maar net als eerste. Massidda onderschept slim de pass. Massidda passt de bal zonder na te denken. Avesti rent richting de bal. Avesti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Avesti rent richting de bal. Devičić rent richting de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:12

41e minuut.
Massidda met een sublieme pass. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo passt de bal zonder na te denken. Daar is Devičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:13

45e minuut.
Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głusejdo passt de bal in één keer door. Massidda speelt de bal door. Devičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 81%, birillo 19%.
Ripese - birillo 0:13

47e minuut.
Massidda kopt de bal weg. Avesti rent richting de bal. Avesti speelt de bal door. Devičić rent richting de bal. Devičić haalt uit met een fantastische trap. Calcagnino bokst de bal weg.

49e minuut.
Avesti kopt de bal weg. Devičić kan de bal niet met de borst controleren. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo draait met de bal, schiet en ... Devičić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Devičić rent richting de bal. Gotelli geeft een hoge lob. Massidda bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti is nu in balbezit. Avesti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:14

52e minuut.
Dell`Orso heeft problemen om de bal te vangen. Devičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Devičić geeft een lange en hoge pass. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Avesti krijgt zijn hoofd ertegen. Calcagnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Rescigno geeft een lange en hoge pass. Buscaglioni kopt de bal weg. Eupili kan de bal niet met de borst controleren. Avesti is nu in balbezit. Avesti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jara komt het veld opgelopen. Calcagnino trapt de bal weg van het doel. Massidda kopt de bal weg. Avesti rent richting de bal. Avesti draait met de bal, schiet en ... Rescigno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Naguisa de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Massidda zal de hoekschop nemen. Avesti maakt een snoekduik en kopt de bal. Calcagnino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Massidda is nu in balbezit. Massidda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naguisa de bal. Massidda geeft een lange en hoge pass. Avesti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Rescigno trapt de bal weg. Renier kopt de bal weg. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Calcagnino trapt de bal weg van het doel. Massidda rent richting de bal. Massidda geeft een hoge lob. Avesti rent richting de bal. Avesti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Calcagnino trapt de bal weg. Klungelig pakt Avesti de bal. Avesti passt de bal in één keer door. Devičić is nu in balbezit. Devičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Avesti de bal. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo speelt de bal door. Daar is Devičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devičić schiet op doel. Calcagnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:15

76e minuut.
Rescigno geeft een lange en hoge pass. Głusejdo geeft een hoge lob. Devičić rent richting de bal. Devičić schiet op doel. Calcagnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krivus komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Devičić haalt uit met een fantastische trap. Bisiach probeert naar een medespeler te passen. Eupili heeft problemen om de bal te vangen. Avesti onderschept slim de pass. Avesti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Calcagnino trapt de bal weg van het doel. Krivus kopt de bal weg. Klungelig pakt Devičić de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:16

81e minuut.
Jara passt de bal zonder na te denken. Bisiach rent richting de bal. Avesti verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Devičić de bal. Devičić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nachón komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Naguisa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buscaglioni met een sublieme pass. Nachón is nu in balbezit. Nachón schiet op doel. Calcagnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:17

84e minuut.
Eupili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Devičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devičić draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nachón de bal. Nachón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:18

85e minuut.
Renier is nu in balbezit. Renier passt de bal in één keer door. Devičić controleert de bal met de borst. Nachón is nu in balbezit. Nachón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:19

86e minuut.
Mortaio met een sublieme pass. Chiereghini is nu in balbezit. Chiereghini probeert naar een medespeler te passen. Nachón rent richting de bal. Nachón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bisiach met een harde bal richting middenveld. Głusejdo kopt de bal weg. Naguisa speelt de bal door. Nachón rent richting de bal. Nachón schiet op doel. Paal! Rescigno rent richting de bal. Nachón verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - birillo 0:20

89e minuut.
Krivus speelt de bal door. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiereghini rent richting de bal. Nachón verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 88%, birillo 12%.
Ripese - birillo 0:20