Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. PITALI Kyteler
Normal Tactiek 4312
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 55
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Vaught de bal. Asaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught verovert de bal door een tackle van achteren. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:1

4e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal zonder na te denken. Vaught heeft problemen om de bal te vangen. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:2

6e minuut.
Ettl onderschept slim de pass. Ettl probeert naar een medespeler te passen. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:3

8e minuut.
Daar is Ettl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal zonder na te denken. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abbiento met een harde bal richting middenveld. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl passt de bal met de wreef. Daar is Vaught, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marin is nu in balbezit. Marin geeft een hoge lob. Cadre kopt de bal weg. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo geeft de bal voor. Abbiento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Spinelli de bal. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ... Abbiento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Swoboda speelt de bal door. Monk rent richting de bal. Monk met een sublieme pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:4

16e minuut.
Patini passt de bal met de wreef. Favali is nu in balbezit. Favali geeft een lange en hoge pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Abbiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Leopardo de bal. Leopardo met een sublieme pass. Monk speelt de bal door. Ettl rent richting de bal. Ettl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:5

19e minuut.
Leopardo is nu in balbezit. Leopardo met een sublieme pass. Vaught is nu in balbezit. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leopardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abbiento bokst de bal weg.

21e minuut.
Favali onderschept slim de pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal met de wreef. Vaught rent richting de bal. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:6

25e minuut.
Vaught haalt uit met een fantastische trap. Ettl probeert de bal aan de voet te houden. Monk geeft de bal voor. Ettl springt en kopt de bal. Abbiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:7

26e minuut.
Leopardo passt de bal in één keer door. Ettl heeft problemen om de bal te vangen. Ettl speelt de bal door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Leopardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leopardo met een sublieme pass. Monk geeft de bal voor. Lerga rent richting de bal. Lerga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abbiento met een sublieme pass. Leopardo probeert de bal met de borst te controleren. Leopardo passt de bal met de wreef. Daar is Lerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerga draait met de bal, schiet en ... Abbiento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:8

32e minuut.
Marin kopt de bal weg. Leopardo heeft problemen om de bal te vangen. Leopardo passt de bal zonder na te denken. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ettl kopt de bal weg. Lerga rent richting de bal. Lerga passt de bal met de wreef. Ettl is nu in balbezit. Ettl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:9

37e minuut.
Vaught onderschept slim de pass. Marin rent richting de bal. Marin geeft een hoge lob. Monk probeert de bal met de borst te controleren. Monk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Spinelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monk met de inworp. Vaught kan de bal niet met de borst controleren. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:10

39e minuut.
Ettl passt de bal met de wreef. Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Favali is nu in balbezit. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga speelt de bal door. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. PITALI 84%, Kyteler 16%.
U.S. PITALI - Kyteler 0:11

49e minuut.
Ettl passt de bal zonder na te denken. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk geeft de bal voor. Lerga is nu in balbezit. Lerga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Monk heeft problemen om de bal te vangen. Monk passt de bal met de wreef. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Abbiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:12

52e minuut.
Daar is Asaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught passt de bal in één keer door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:13

54e minuut.
Klungelig pakt Monk de bal. Monk passt de bal met de wreef. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:14

55e minuut.
Ettl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazurek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Asaro is nu in balbezit. Mazurek onderschept slim de pass. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leopardo is nu in balbezit. Leopardo speelt de bal door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:15

61e minuut.
Leopardo passt de bal in één keer door. Lerga is nu in balbezit. Lerga passt de bal in één keer door. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Patini is nu in balbezit. Leopardo verovert de bal door een tackle van achteren. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:16

65e minuut.
Lerga passt de bal in één keer door. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal zonder na te denken. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Lerga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leopardo neemt de hoekschop. Abbiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurek probeert de bal met de borst te controleren. Mazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:17

68e minuut.
Monk rent richting de bal. Monk met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abbiento trapt de bal weg van het doel. Mazurek kopt de bal weg. Daar is Lerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:18

72e minuut.
Daar is Bonaccorso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonaccorso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli geeft een hoge lob. Collu kopt de bal weg. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ... Abbiento bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:19

82e minuut.
Vaught is nu in balbezit. Mazurek met een sublieme pass. Lerga is nu in balbezit. Lerga haalt uit met een fantastische trap. Abbiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:20

83e minuut.
Monk met een sublieme pass. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal in één keer door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Abbiento met een harde bal richting middenveld. Swoboda kopt de bal weg. Vaught rent richting de bal. Mazurek rent richting de bal. Mazurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Monk kopt de bal weg. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Vaught is nu in balbezit. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Kyteler 0:21

86e minuut.
Daar is Chiaron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerga onderschept slim de pass. Vaught met een sublieme pass. Monk is nu in balbezit. Monk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaught de bal. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Monk met een sublieme pass. Mazurek controleert de bal met de borst. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. PITALI 87%, Kyteler 13%.
U.S. PITALI - Kyteler 0:21