Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Città di Gragnano A.C. AGRA
Normal Tactiek marco 523 s
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 54.1
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Mazzocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocco passt de bal in één keer door. Cominelli is nu in balbezit. Porvali is nu in balbezit. Porvali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pietrzak passt de bal zonder na te denken. Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossier met een sublieme pass. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:1

4e minuut.
Bartucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro rent richting de bal. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:2

11e minuut.
Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro rent richting de bal. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pietrzak geeft een hoge lob. Giaveri kopt de bal weg. Furnaro rent richting de bal. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:3

15e minuut.
Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mazzocco de bal. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Furnaro kan de bal niet met de borst controleren. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:4

16e minuut.
Porvali draait met de bal, schiet en ... Cominelli probeert de bal aan de voet te houden. Furnaro rent richting de bal. Furnaro schiet op doel. Grittani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mastrolonardo trapt de bal weg van het doel. Fossier kopt de bal weg. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Grittani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porvali rent richting de bal. Porvali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:5

20e minuut.
Ceccucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:6

23e minuut.
Furnaro is nu in balbezit. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een hoge lob. Furnaro rent richting de bal. Furnaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porvali rent richting de bal. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:7

27e minuut.
Giaveri met een snelle inworp. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu met een sublieme pass. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Valintas rent richting de bal. Valintas passt de bal zonder na te denken. Fossier rent richting de bal. Fossier geeft een hoge lob. Furnaro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:8

31e minuut.
Fossier onderschept slim de pass. Fossier passt de bal in één keer door. Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro haalt uit met een fantastische trap. Grittani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:9

32e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Fossier is nu in balbezit. Fossier passt de bal met de wreef. Furnaro rent richting de bal. Furnaro schiet op doel. Grittani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:10

34e minuut.
Fossier met een sublieme pass. Porvali rent richting de bal. Porvali met een sublieme pass. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro haalt uit met een fantastische trap. Grittani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:11

36e minuut.
Porvali geeft de bal voor. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:12

36e minuut.
Furnaro met een sublieme pass. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Furnaro kan de bal niet met de borst controleren. Furnaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grittani trapt de bal weg van het doel. Fossier met een sublieme pass. Furnaro is nu in balbezit. Porvali is nu in balbezit. Porvali haalt uit met een fantastische trap. Grittani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Furnaro kopt de bal weg. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak geeft een hoge lob. Porvali rent richting de bal. Porvali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 90%, A.C. AGRA 10%.
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:13

51e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mastrolonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fossier kopt de bal weg. Porvali heeft problemen om de bal te vangen. Porvali passt de bal met de wreef. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:14

56e minuut.
Pietrzak kopt de bal weg. Fossier rent richting de bal. Fossier speelt de bal door. Daar is Iordãnescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:15

59e minuut.
Klungelig pakt Iordãnescu de bal. Mastrolonardo is nu in balbezit. Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:16

61e minuut.
Iordãnescu met een sublieme pass. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak met een sublieme pass. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Grittani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:17

63e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. De Conciliis is nu in balbezit. Porvali maakt een afschuwelijke overtreding. Porvali krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Fossier kopt de bal weg. Furnaro rent richting de bal. Furnaro passt de bal zonder na te denken. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier met een sublieme pass. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali geeft een hoge lob. Furnaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Furnaro de bal. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:18

71e minuut.
Vukajlović met een sublieme pass. Pietrzak geeft een hoge lob. Iordãnescu kopt de bal weg. Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:19

74e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Mastrolonardo rent richting de bal. Furnaro onderschept slim de pass. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Grittani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Furnaro rent richting de bal. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Grittani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Dellarole bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali draait met de bal, schiet en ... Grittani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Furnaro met een sublieme pass. Porvali is nu in balbezit. Porvali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valintas geeft een hoge lob. Furnaro kopt de bal weg. Mastrolonardo heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Grittani trapt de bal weg van het doel. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Furnaro is nu in balbezit. Furnaro met een sublieme pass. Porvali rent richting de bal. Porvali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grittani trapt de bal weg. Vukajlović probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:20

89e minuut.
Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een hoge lob. Daar is Porvali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porvali schiet op doel. Grittani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pietrzak geeft de bal voor. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu schiet op doel. Mastrolonardo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 85%, A.C. AGRA 15%.
SSC Città di Gragnano - A.C. AGRA 0:21