Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Beermakers Tomo
Normal Tactiek 2022 att AA
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Martellenghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scida heeft problemen om de bal te vangen. Scida probeert naar een medespeler te passen. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol geeft de bal voor. Gaudenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Scida bereikt de bal nog maar net als eerste. Scida geeft een lange en hoge pass. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek draait met de bal, schiet en ... Grechi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Farronato verovert de bal door een tackle van achteren. Volešák onderschept slim de pass. Volešák geeft een hoge lob. Dall`Agnol met een sublieme pass. Nedvídek is nu in balbezit. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Scida onderschept slim de pass. Scida geeft een hoge lob. Dall`Agnol met een sublieme pass. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol probeert naar een medespeler te passen. Nedvídek probeert naar een medespeler te passen. Daggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daggiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:1

12e minuut.
Sonetti rent richting de bal. Daggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Daggiano geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaudenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daggiano met de inworp. Volešák probeert naar een medespeler te passen. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:2

23e minuut.
Nedvídek geeft een hoge lob. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grechi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:3

27e minuut.
Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dall`Agnol raakt geblesseerd tijdens het duel. Urrutia met een snel genomen vrije trap. Nedvídek krijgt zijn hoofd ertegen. Gaudenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daggiano kan de bal niet met de borst controleren. Pino is nu in balbezit. Volešák onderschept slim de pass. Volešák geeft de bal voor. Dall`Agnol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák onderschept slim de pass. Volešák passt de bal met de wreef. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek passt de bal in één keer door. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol schiet op doel. Gaudenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:4

37e minuut.
Farronato is nu in balbezit. Daggiano onderschept slim de pass. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol springt en kopt de bal. Gaudenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Scida kopt de bal weg. Daggiano probeert de bal met de borst te controleren. Volešák geeft de bal voor. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:5

43e minuut.
Scida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedvídek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedvídek passt de bal zonder na te denken. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol schiet op doel. Gaudenzi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martellenghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dall`Agnol geeft een lange en hoge pass. Nedvídek krijgt zijn hoofd ertegen. Gaudenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Beermakers 89%, Tomo 11%.
AS Beermakers - Tomo 0:6

50e minuut.
Bazzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzan passt de bal in één keer door. Volešák speelt de bal door. Klungelig pakt Daggiano de bal. Daggiano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dall`Agnol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:7

57e minuut.
Dall`Agnol met een sublieme pass. Volešák bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák passt de bal met de wreef. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bergoli passt de bal zonder na te denken. Chiancone is nu in balbezit. Chiancone met een sublieme pass. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Bazzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volešák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martellenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:8

64e minuut.
Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol geeft de bal voor. Daggiano rent richting de bal. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dall`Agnol kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:9

66e minuut.
Scida is nu in balbezit. Dandolo met een sublieme pass. Daar is Grechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daggiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martellenghi rent richting de bal. Martellenghi draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Conti Gherardi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dall`Agnol kopt de bal weg. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:10

76e minuut.
Sonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzan onderschept slim de pass. Bazzan passt de bal zonder na te denken. Daggiano is nu in balbezit. Daggiano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Conti Gherardi geeft de bal voor. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol geeft een lange en hoge pass. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:11

81e minuut.
Dandolo rent richting de bal. Dandolo passt de bal zonder na te denken. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:12

83e minuut.
Volešák geeft een hoge lob. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol passt de bal in één keer door. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:13

87e minuut.
Sonetti met een sublieme pass. Pino is nu in balbezit. Pino geeft een hoge lob. Daggiano rent richting de bal. Daggiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Farronato met een sublieme pass. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek passt de bal met de wreef. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Beermakers - Tomo 0:14

90e minuut.
Volešák rent richting de bal. Volešák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dall`Agnol de bal. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Beermakers 78%, Tomo 22%.
AS Beermakers - Tomo 0:14