Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polar Bear FC Mao International
Normal Tactiek 4-4-2 2.1 New
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 54.1
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Di Fiore met de inworp. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cuminetti geeft een lange en hoge pass. Maric rent richting de bal. Maric passt de bal zonder na te denken. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:1

6e minuut.
Carai bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli speelt de bal door. Daar is Sanamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:2

11e minuut.
Cunegato speelt de bal door. La Rocca rent richting de bal. La Rocca met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pradel trapt de bal weg van het doel. La Rocca kopt de bal weg. Maric met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:3

15e minuut.
Caratto rent richting de bal. La Rocca onderschept slim de pass. Carai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carai krijgt een gele kaart. La Rocca raakt geblesseerd tijdens het duel. La Rocca met een snel genomen vrije trap. Daar is Maric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:4

18e minuut.
Maestrello is nu in balbezit. Maestrello speelt de bal door. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap. Pradel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:5

20e minuut.
Passolungo passt de bal zonder na te denken. Maric probeert de bal met de borst te controleren. Brochetta is nu in balbezit. Maric onderschept slim de pass. Maric geeft een lange en hoge pass. Pradel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
La Rocca kopt de bal weg. Sanamyan rent richting de bal. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:6

30e minuut.
Maestrello rent richting de bal. Maestrello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maric de bal. Maric draait met de bal, schiet en ... Pradel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Locatelli geeft de bal voor. Pradel speelt de bal door. La Rocca kopt de bal weg. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Pradel bokst de bal weg. Paal! Frola speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:7

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Rocca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft de bal voor. Sanamyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:8

43e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Tullo heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar Bear FC 81%, Mao International 19%.
Polar Bear FC - Mao International 0:9

47e minuut.
Tullo trapt de bal weg van het doel. Caratto kopt de bal weg. Šijan speelt de bal door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Di Fiore rent richting de bal. Locatelli onderschept slim de pass. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel. Pradel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:10

53e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Frola kan de bal niet met de borst controleren. Maric is nu in balbezit. Maric draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tullo geeft een lange en hoge pass. Maestrello kan de bal niet met de borst controleren. Maestrello met een sublieme pass. Maric heeft problemen om de bal te vangen. Maric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullo passt de bal in één keer door. Cunegato geeft de bal voor. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pappalardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki onderschept slim de pass. Chełmicki geeft een lange en hoge pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Pradel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:11

68e minuut.
La Rocca onderschept slim de pass. La Rocca speelt de bal door. Locatelli speelt de bal door. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:12

69e minuut.
Sanamyan probeert naar een medespeler te passen. Locatelli rent richting de bal. Locatelli passt de bal met de wreef. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Cunegato met de inworp. Daar is Maestrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestrello geeft de bal voor. Maric maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Frola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan passt de bal in één keer door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:13

76e minuut.
Caratto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pappalardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappalardo passt de bal in één keer door. Maric is nu in balbezit. Maric draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan met een sublieme pass. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. Pradel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polar Bear FC - Mao International 0:14

85e minuut.
La Rocca rent richting de bal. La Rocca passt de bal zonder na te denken. Carai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar Bear FC 75%, Mao International 25%.
Polar Bear FC - Mao International 0:14