Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Partenope Gretese
433b Tactiek aoo1m
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
39.4 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Krivickas passt de bal zonder na te denken. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni geeft een hoge lob. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap. Nowacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisar verovert de bal door een tackle van achteren. Radan rent richting de bal. Amadio onderschept slim de pass. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone draait met de bal, schiet en ... Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Gretese 0:1

15e minuut.
Bussemi passt de bal zonder na te denken. Zen speelt de bal door. Catagini geeft een hoge lob. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Afyonkarahisar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dionigi is nu in balbezit. Süllner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Süllner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Süllner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Catagini is nu in balbezit. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pejas de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rådigh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Partenope - Gretese 1:1

30e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi geeft een lange en hoge pass. Amadio is nu in balbezit. Figone rent richting de bal. Figone schiet op doel. Nowacki bokst de bal weg. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Krivickas rent richting de bal. Krivickas passt de bal met de wreef. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi probeert naar een medespeler te passen. Figone rent richting de bal. Figone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 42%, Gretese 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Partenope - Gretese 1:1

51e minuut.
Afyonkarahisar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bussemi kopt de bal weg. Zen kan de bal niet met de borst controleren. Urbina onderschept slim de pass. Urbina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Grazzani rent richting de bal. Grazzani probeert naar een medespeler te passen. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Gretese 1:2

58e minuut.
Krivickas rent richting de bal. Lietti geeft een hoge lob. Amadio is nu in balbezit. Amadio draait met de bal, schiet en ... Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Gretese 1:3

60e minuut.
Grazzani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Putz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Figone. Goede buitenspelval van de verdediging. Quiñónez neemt vlug de vrije trap. Dionigi geeft de bal voor. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bardoni met een sublieme pass. Zen geeft een hoge lob. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap. Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Partenope - Gretese 1:4

71e minuut.
Putz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Happel komt het veld opgelopen. Afyonkarahisar met een snelle inworp. Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Afyonkarahisar neemt vlug de vrije trap. Zen kopt de bal weg. Klungelig pakt Catagini de bal. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Catagini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbina de bal. Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Amadio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lietti rent richting de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Rådigh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 38%, Gretese 62%.
Real Partenope - Gretese 1:4