Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. tua slide
Normal Tactiek 4312sn
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52
slecht Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Serretti rent richting de bal. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda passt de bal zonder na te denken. Marziliano rent richting de bal. Marziliano geeft een lange en hoge pass. Fatigati bokst de bal weg. Muda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:1

5e minuut.
Daar is Chaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaves passt de bal met de wreef. Muda rent richting de bal. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:2

7e minuut.
Muda haalt uit met een fantastische trap. Di Camillo heeft problemen om de bal te vangen. Marziliano is nu in balbezit. Marziliano passt de bal in één keer door. Muda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Serretti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Chaves met een sublieme pass. Muda is nu in balbezit. Muda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:3

12e minuut.
Borsoi met een sublieme pass. Serretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda onderschept slim de pass. Daar is Muda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda schiet op doel. Fatigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:4

16e minuut.
Marziliano geeft de bal voor. Fatigati met een sublieme pass. Marziliano kopt de bal weg. Sârgu geeft de bal voor. Muda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Marziliano probeert naar een medespeler te passen. Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal zonder na te denken. Muda kan de bal niet met de borst controleren. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:5

21e minuut.
Klungelig pakt Marziliano de bal. Marziliano geeft de bal voor. Chaves probeert de bal met de borst te controleren. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fatigati met een harde bal richting middenveld. Di Camillo kopt de bal weg. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel. Fatigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marziliano geeft een hoge lob. Muda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Muda rent richting de bal. Becchere rent richting de bal. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:6

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fatigati niet meer kan verder spelen. komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Beştea speelt de bal door. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves geeft de bal voor. Muda probeert de bal met de borst te controleren. Muda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canevisio is nu in balbezit. Chaves onderschept slim de pass. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:7

27e minuut.
Marziliano met een sublieme pass. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chaves geeft de bal voor. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Muda heeft problemen om de bal te vangen. Becchere is nu in balbezit. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:8

30e minuut.
Serretti onderschept slim de pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea met een sublieme pass. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chaves passt de bal met de wreef. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea met een sublieme pass. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu met een snelle inworp. Marziliano rent richting de bal. Marziliano geeft de bal voor. Muda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:9

35e minuut.
Dell`Olio kopt de bal weg. Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:10

37e minuut.
Becchere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met een snelle inworp. Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een hoge lob. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Roncato kopt de bal weg. Beştea is nu in balbezit. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:11

41e minuut.
Zanni passt de bal in één keer door. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello verovert de bal door een tackle van achteren. Muda is nu in balbezit. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. tua 86%, slide 14%.
A.C. tua - slide 0:12

46e minuut.
Tupã komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Marziliano is nu in balbezit. Daar is Marziliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marziliano met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:13

54e minuut.
Canevisio trapt de bal weg van het doel. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Tupã kopt de bal weg. Beştea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Canevisio geeft de bal voor. Inworp. Beştea met de inworp. Chaves rent richting de bal. Chaves geeft een hoge lob. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becchere kopt de bal weg. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een hoge lob. Tupã maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Becchere geeft de bal voor. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:14

57e minuut.
Walter heeft problemen om de bal te vangen. Walter geeft een hoge lob. Chaves is nu in balbezit. Dell`Olio onderschept slim de pass. Beştea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:15

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argenziano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal zonder na te denken. Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een lange en hoge pass. Tupã maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal met de wreef. Tupã is nu in balbezit. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:16

72e minuut.
Chaves rent richting de bal. Chaves geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Camillo de bal. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:17

74e minuut.
Tupã kopt de bal weg. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal in één keer door. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. met een sublieme pass. Rybiałek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Borsoi de bal onder controle te krijgen. Tupã is nu in balbezit. Tupã schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chaves rent richting de bal. Chaves geeft de bal voor. Sârgu rent richting de bal. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Marziliano de bal. Marziliano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chaves de bal. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:18

79e minuut.
Beştea speelt de bal door. Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een hoge lob. Tupã is nu in balbezit. Tupã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:19

82e minuut.
Saccà geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sârgu de bal. Sârgu geeft een hoge lob. Tupã springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:20

85e minuut.
Donello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argenziano probeert naar een medespeler te passen. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã draait met de bal, schiet en ... probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chaves geeft een lange en hoge pass. Tupã springt en kopt de bal. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:21

87e minuut.
Klungelig pakt Tupã de bal. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal in één keer door. Tupã is nu in balbezit. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:22

89e minuut.
Tupã passt de bal in één keer door. Chaves rent richting de bal. Chaves passt de bal in één keer door. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - slide 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. tua 83%, slide 17%.
A.C. tua - slide 0:23