Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalli Impotenti Puzzonese F.C.
Normal Tactiek Temp 9-9
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 47.2
redelijk Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci met een sublieme pass. Zehren is nu in balbezit. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:1

3e minuut.
Zehren rent richting de bal. Zehren passt de bal in één keer door. Janáček rent richting de bal. Janáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fengler met de inworp. Janáček met een sublieme pass. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sernese de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Biscontri bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček onderschept slim de pass. Zehren is nu in balbezit. Zehren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:2

12e minuut.
Doeltrap. Di Pratola trapt de bal weg van het doel. Fengler rent richting de bal. Janáček geeft een lange en hoge pass. Zehren maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Biscontri bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček verovert de bal door een tackle van achteren. Janáček met een sublieme pass. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:3

17e minuut.
Spadavecchia geeft een lange en hoge pass. Masci heeft problemen om de bal te vangen. Masci geeft een lange en hoge pass. Zehren rent richting de bal. Zehren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:4

19e minuut.
Urbinati rent richting de bal. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci geeft de bal voor. Zehren is nu in balbezit. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Spadavecchia geeft de bal voor. Masci is nu in balbezit. Masci geeft de bal voor. Zehren springt en kopt de bal. Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:5

21e minuut.
Sabbatini met een sublieme pass. Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadavecchia passt de bal in één keer door. Janáček rent richting de bal. Janáček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Di Pratola trapt de bal weg. Faita kopt de bal weg. Janáček geeft de bal voor. Zehren rent richting de bal. Zehren schiet op doel. Di Pratola bokst de bal weg. Sernese heeft problemen om de bal te vangen. Zehren rent richting de bal. Zehren schiet op doel. Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:6

23e minuut.
Faita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren onderschept slim de pass. Zehren passt de bal met de wreef. Janáček is nu in balbezit. Janáček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:7

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Pratola met een harde bal richting middenveld. Masci kopt de bal weg. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ... Di Pratola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Spadavecchia met een sublieme pass. Janáček probeert naar een medespeler te passen. Zehren rent richting de bal. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Janáček passt de bal in één keer door. Masci probeert de bal met de borst te controleren. Masci probeert naar een medespeler te passen. Zehren rent richting de bal. Zehren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fengler kopt de bal weg. Janáček speelt de bal door. Klungelig pakt Zehren de bal. Zehren schiet op doel. Urbinati probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bilotto geeft een hoge lob. Urbinati heeft problemen om de bal te vangen. Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren schiet op doel. Di Pratola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli Impotenti 87%, Puzzonese F.C. 13%.
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:7

52e minuut.
Janáček speelt de bal door. Urbinati is nu in balbezit. Zehren onderschept slim de pass. Zehren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:8

57e minuut.
Sernese rent richting de bal. Sernese geeft een lange en hoge pass. Capece geeft de bal voor. Daar is Gerszberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerszberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Spadavecchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerszberg geeft een hoge lob. Zehren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:9

72e minuut.
Daar is Merighetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi speelt de bal door. Zehren rent richting de bal. Zehren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Spadavecchia onderschept slim de pass. Zehren is nu in balbezit. Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ... Di Pratola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:10

79e minuut.
Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci geeft een lange en hoge pass. Janáček met een sublieme pass. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ... Di Pratola bokst de bal weg. Klungelig pakt Sernese de bal. Janáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Janáček met een sublieme pass. Spadavecchia heeft problemen om de bal te vangen. Spadavecchia passt de bal met de wreef. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Di Pratola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gerszberg is nu in balbezit. Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:11

88e minuut.
Sernese onderschept slim de pass. Sernese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fengler met een snelle inworp. Janáček geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:12

89e minuut.
Biscontri bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček onderschept slim de pass. Janáček passt de bal met de wreef. Zehren kan de bal niet met de borst controleren. Zehren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli Impotenti 83%, Puzzonese F.C. 17%.
Cavalli Impotenti - Puzzonese F.C. 0:13